Batman Balpınar Belediyesi akaryakıt satın alacak

Batman Balpınar Belediyesi akaryakıt satın alacak
Batman İli Balpınar Belediyesi Başkanlığı akaryakıt satın alacak.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, akaryakıt ürünleri mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

80.000 litre motorin2- 6.000 litre 95 oktan kurşunsuz benzin satın alınacak. 

Balpınar Belediyesine ait ve belediyenin hizmetlerinde çalıştırılacak olan araç-gereçlerin depolarına pompadan teslim edilecektir veya, yüklenici tarafından karşılanmak üzere idarenin göstereceği alana kurulacak seyyar pompadan Belediyenin araç-gereç parkında araç-gereçlerin depolarına doldurulmak suretiyle teslimat yapılacaktır.

Yüklenici akaryakıt istasyonundan Balpınar belediyesi hizmetlerinde görevli tüm araç-gereçlerin depolarına ihtiyaç doğrultusunda fiş karşılığında ve/veya idarenin göstereceği yere yüklenicinin bedel talep etmeden kuracağı pompa tertibatından (dökme olarak) teslim alınacaktır. Akaryakıt, idarenin ihtiyaçları doğrultusunda 1 yıl boyunca peyderpey alınacaktır.

Tarihi ve saati:25.03.2022 - 14:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

a)İstekli bir " Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu " ise ; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilmiş Teklif sahibinin Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu olduğunu gösteren belge,

b) İstekli bir " Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşunun Bayisi " ise ; Teklif sahibinin Bayisi olduğu kuruluştan verilmiş " Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu nun Bayisi olduğuna dair Bayilik Yazısı ve Bayilik Sözleşmesi,

c) İstekliye Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan Bayilik yapmak üzere verilmiş olan İstasyonlu Bayilik Belgesi,

d) İsteklinin bağlı bulunduğu ilgili Belediye Başkanlığından alınmış olan İş Yeri Açma ve İzin Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,