Bein Sports 1 canlı İZLE! Beşiktaş Çaykur Rizespor şifresiz Lig TV canlı maç izle

Bein Sports 1 canlı İZLE! Beşiktaş Çaykur Rizespor şifresiz Lig TV canlı maç izle
Başakşehir Beşiktaş şifresiz canlı izleyin. Süper Lig ilk hafta maçında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Başakşehir Beşiktaş maçını şifresiz izlemek için Lig TV linklerini araştırmakta.

Başakşehir Beşiktaş maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izlemek için siyah beyazlı taraftarlar arayış içerisine girdi. Son şampiyon Başakşehir, Süper Lig’de 9. hafta maçında deplasmanda Başakşehir Fatih Terim Stadyumu''nda konuk olacağı Başakşehiri devirmek istiyor. Siyah beyazlı taraftarlar Başakşehir Beşiktaş maçı şifresiz canlı yayın linklerini merak ediyor.

Süper Lig’de ilk hafta maçında Başakşehir ile Beşiktaş takımları 15 Ekim 2021 Cuma akşamında karşı karşıya gelecekler. Başakşehir Beşiktaş maçı saat 20.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Digiturk aboneleri Bein Sports 1 kanalı üzerinden Başakşehir Beşiktaş maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Altay karşısında deplasmanda aldığı 2-1’lik mağlubiyetin sonrasında sahasında Sivasspor’u 2-1 deviren Beşiktaş topladığı 17 puanla 3. sırada yer alıyor. Son hafta maçında deplasmanda Karagümrük’e 3-1 kaybeden Başakşehir ise 6 puanla 15. durumda bulunuyor.

İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçlarda Beşiktaş’ın rakibine 11-8’lik bir üstünlük bulunuyor. Son olarak sezon öncesinde oynanan hazırlık maçını Beşiktaş, Güven Yalçın’ın attığı golle 1-0 kazanmıştı.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Digiturk aboneleri diledikleri takdirde Başakşehir Beşiktaş maçını beIN CONNECT platformundan şifresiz olarak canlı izleyebilirler.

Başakşehir''de Ömer Ali Şahiner dışında eksik bulunmuyor.

Beşiktaş''ta ise sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N''Koudou, Mehmet Topal, Miralem Pjanic ve Kenan Karaman görev alamayacak.

Beşiktaş''ın ilk 11''i: Mert, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Josef, Oğuzhan, Güven, Batshuayi

Başakşehir''in ilk 11''i: Volkan, Caicara, Epureanu, Youssouf, Lima, Mahmut, Visca, Chadli, Berkay, Deniz, Okaka