Bein Sports 1 canlı izle Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz Lig TV canlı maç izle

Bein Sports 1 canlı izle Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz Lig TV canlı maç izle
Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz Bein Sports 1 canlı izleyin. Süper Lig 10. hafta maçında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya. Taraftarlarda FB ALY maçını şifresiz izlemek için NetSpor ve Lig TV linki arayışı içerisinde.

Bein Sports 1 canlı izle Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz Lig TV canlı maç izle

Fenerbahçe Alanyaspor maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izlemek için sarı lacivertli taraftarlar arayış içerisine girdi. Hafta içinde Avrupa Ligi’nde evinde oynadığı maçta Antwerp ile 2-2 berabere kalan sarı lacivertliler zirve yarışından kopmamak adına bu karşılaşmayı kazanmak isteyen Fenerbahçe, Süper Lig’de 10. hafta maçında sahasında Ülker Stadyumu’nda konuk edeceği Alanyaspor’u devirmek istiyor. Sarı lacivertliler taraftarlar da Fenerbahçe Alanyaspor maçı şifresiz canlı yayın linklerini merak ediyor.

Süper Lig’de 10. hafta maçında Fenerbahçe ile Alanyaspor takımları 24 Ekim 2021 Pazar akşamında karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Digiturk aboneleri Bein Sports 1 kanalı üzerinden Fenerbahçe Giresunspor maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Ligde son maçında Trabzonspor''a deplasmanda mağlup olan ve UEFA Avrupa Ligi''nde Royal Antwerp ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, maçı kazanarak moral depolamanın peşinde. Teknik direktör Vitor Pereira''nın öğrencileri, 9 maçta topladığı 19 puan ve averajla haftaya 3. sırada bulunmakta. Son 6 maçını kaybetmeyen Alanyaspor’un 17 puanı bulunmaktadır.

Fenerbahçe ile Alanyaspor, Süper Lig''de bugün 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 5''ini Fenerbahçe, 2''sini Alanyaspor kazandı, 3 müsabaka da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe''nin 17 golüne, Alanyaspor 10 golle yanıt verdi.

Fenerbahçe''de hafif sakatlığı bulunan ve riske edilmesi beklenmeyen Serdar Aziz''in yanı sıra kırmızı kart cezalısı Kim Min-jae bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), 3 maç ceza verdiği Bright Osayi-Samuel ile 1 maç men cezası verdiği Altay Bayındır da kadroda yer almayacak. Ayrıca sakatlıklarını atlatan Mert Hakan Yandaş ile İrfan Can Kahveci''nin durumuna teknik ekip tarafından karar verilecek.

Fenerbahçe: Berke, Novák, Tisserand, Szalai, Nazım, Gustavo, Miha Zajc, Ferdi, Pelkas, Rossi, Serdar.

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Fatih, Milunović, Borja, Umut, João Novais, Efecan, Emre, Davidson, Diédhiou.

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 24 Ekim 2021 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1