Nahsuh Mahruki Beşiktaş bağımsız belediye başkan adayı oldu. İstanbul seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı CHP'nin aday göstermediği Nasuh Mahruki, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.
Çankaya Belediye Başkanlığı için 24 kişi aday oldu. Mamak, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar’da son durum ne? Yerel seçim için Ankara’da Çankaya Belediye Başkanlığı adaylığı için CHP’de 24 kişi başvurdu. CHP’de 5 Aralık’a kadar süren başvurularda Mamak, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar için de çok sayıda kişi adaylık başvurusu yaptı.
Hülya Avşar'dan 'belediye başkanı adaylığı' açıklaması. Projelerini tek tek sıraladı Balıkesir'de bir açılış programına katılan Hülya Avşar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz ile tenis maçı yapıp, isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesi üzerine adaylık için hazır olmadığını söyledi.
Mansur Yavaş’ın ardından CHP’de bir belediye başkanı daha adaylığını açıkladı Tunç Soyer Mansur Yavaş’tan sonra başkan adaylığını açıklayan bir başka CHP’li belediye başkanı oldu. Soyer, “Bir dönem daha nasip olursa” diyerek başkanlık adaylığını açıklamış oldu.
Ünlü şarkıcı Hakan Peker belediye başkan adaylığını açıkladı. İlçeyi heyecan sardı 2024'deki yerel seçimlerinde Hakan Peker'in Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı iddia ediliyordu. Hakan Peker bu iddialara yanıt verdi
Bir belediye başkanı daha koronaya yakalandı (26 Ekim 2020) Bir belediye başkanının korona virüs testinin daha pozitif çıktığı öğrenildi.
Kiev'de Kliçko rakiplerine fark attı Ukrayna'nın başkenti Kiev'de gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçimlerinde, rakiplerinde fark atan e eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Vitaliy Kliçko, resmi olmayan sonuçlara göre, yüzde 47,8 ile kentin yeni belediye başkanı seçildi.
Milli Görüşçü Arif Ersoy hayatını kaybetti Milli Görüş partilerinde uzun yıllar görev yapmış Çorum'da 1994 ve 2002 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürütmüş Prof. Dr. Arif Ersoy hayatını kaybetti.
Süleyman Soylu'nun o sözleri tekrar gündeme geldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AKP’ye geçmeden önce sarf ettiği AKP’li belediyelerin yönetimine ilişkin sözleri tekrar gündeme geldi.
Seyit Torun: Binalı Yıldırım istifa edemiyor çünkü... CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun "Yıldırım, Meclis Başkanlığını bırakamıyor çünkü devletin arabasına, benzinine, forsuna ihtiyacı var. Binali Yıldırım bu adaletsizliği içine sindiriyor olabilir. Seçmen sindirmeyecek" dedi.
İYİ Parti’li Mehmet Tosun: Aynı filmin dayatılmasına müsaade etmeyeceğiz İYİ Parti'li Tosun, Bodrum Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.Tosun, “Betona yenik düşen, doğayı ve çevreyi koruyamayan belediyecilik anlayışına son vereceğiz. Biz bu filmi 5 yıl izledik. Bir daha bize dayatılmasına müsaade etmeyeceğiz." dedi.