Beşiktaş – Trabzonspor maçı ertelenecek mi. Göz gözü görmeyecek uydu görüntüleri ortaya çıkardı

Beşiktaş – Trabzonspor maçı ertelenecek mi. Göz gözü görmeyecek uydu görüntüleri ortaya çıkardı
İstanbul’da dün akşam başlayan yoğun sis nedeniyle 63. dakikasında İstanbul – Menemenspor maçı iptal edilmişti. Etkisi devam eden sis nedeniyle gözler bu akşam oynanacak Beşiktaş Trabzonspor maçına çevrildi. Peki bu akşam Beşiktaş – Trabzonspor maçı oynanacak mı. Uydu görüntülerine göre maç saatlerinde İstanbul'da sis nedeniyle göz gözü görmeyecek.

Dün 63. dakikada sis nedeniyle ertelenen İstanbulspor-Menemenspor maçından sonra Süper Lig''in 12. haftasında Beşiktaş ve Trabzonspor maçı oynanacak mı merak konusu oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği İstanbul''u sise karşı uyarıda bulunmuştu. İstanbul’da sis futbol karşılaşmalarını da etkiledi.

Dünyaca ünlü meteoroloji sitesine göre, Beşiktaş ve Trabzonspor maçının oynanacağı saat 19.00 civarında yoğun sis yaşanacak ve göz görü görmeyecek.

İstanbul''da etkili olan sis özellikle sabah ve akşam saatlerinde Boğaz çevresine yoğunlaşıyor. Vodafone Park''ın bulunduğu noktadaki mobese görüntüleri ve sosyal medyadaki paylaşımlarda stadyum çevresinde sisin devam ettiği görülüyor.

Beşiktaş-Trabzonspor maçı da koşullara göre ertelenebilir.

 

İlgili Haberler