Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda izlenir?

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda izlenir?
Süper Lig 2. hafta maçında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Futbol severler Beşiktaş Antalyaspor maçı ertelenecek mi sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda izlenir? Detaylar burada…

Süper Lig’de 2. hafta maçında Beşiktaş evindeki ilk maçında Antalyaspor’u konuk ediyor. Sezona oldukça iyi başlayan Beşiktaş, seyircisiz oynanacak olan maçta Antalyaspor karşısında galibiyet kovalayacak. Beşiktaş Antalyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Antalyaspor maçı 19 Eylül 2020 Cumartesi günü Vodafone Park’ta saat 20.00’da başlayacak ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Antalyaspor maçını futbol severler ayrıca şifresiz izlemenin de yollarını aramakta.

Sezonun ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor’u 3-1 devirirken; Antalyaspor ise Gençlerbirliği’ni 2-0 ile geçmişti. İki takım arasında son olarak 4 Eylül 2020 tarihinde oynanan hazırlık maçını Beşiktaş 3-0 kazanma başarısını göstermişti.

Stat: Vodafone Park
Tarih: 19 Eylül 2020 Cumartesi
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1