Eleştirilere sinirlendi. Genel kurulda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi salonu terk etti

Eleştirilere sinirlendi. Genel kurulda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi salonu terk etti
Beşiktaş'ın 20021 olağan idari ve mali genel kurul toplantısında başkan Ahmet Nur Çebi ve üyeler arasında tartışma yaşandı.

Beşiktaş 2021 Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı başladı. Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleşen genel kurul toplantısına Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu ile kongre üyeleri katılım gösterdi. Toplantıda söz alan kongre üyesi Berk Tunca''nın açıklamaları sonrası ise salonda ortam gerildi.

ÇEBİ’DEN: EVLADIM ÇIKIŞI

Beşiktaş Mali Genel ve İdari Genel Kurulu''na çıkan kavga nedeniyle 10 dakika ara verildi. Kongre üyesi Berk Tunga''nın konuşması sonrası başkan Ahmet Nur Çebi çok sinirlendi. Tunga, "Önümüzdeki hafta yaklaşık 12 dava açacağız demiştiniz. Açıldı mı açılmadı mı bize bilgi verirseniz seviniriz. 85 gün oldu" dedi. Başkan Ahmet Nur Çebi çok sinirlendi. Çebi, "20 tane açıldı dedik evladım. Yapma! Bir şey söylemek için söyleme" deyip elini sert şekilde masaya vurdu ve salonu terk etti. Çebi''nin yanına koşarak gelen yönetici Umut Şenol, Çebi''yi sakinleştirmeye çalıştı.

KAVGA ÇIKTI

Konuşmacı Tunga ise kürsüden indikten sonra arbede çıktı.

Divan kurulu, kongreye 10 dakika ara verirken emniyetten kavgaya müdahale edilmesini istedi. Tunga''nın "Yönetim olarak mali bir tek projeniz taraftara el açmak oldu" sözleri de büyük tepki çekti. Bu sözlerden sonra bazı üyeler sert tepki gösterdi.

YAYINI KESTİLER

Tunga''nın kürsüden inmesinden sonra Beşiktaş Youtube kanalı yayını kesti ancak salondan gelen ve sosyal medyaya düşen görüntülerde, tekme tokat kavga olduğu ortaya çıktı.

İlgili Haberler