Beşiktaş Malmö maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Malmö maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Grubu son hafta maçında İsveç temsilcisi Malmö ile karşılaşacak. Beşiktaş’a üst tura çıkmak için sadece 1 puan yetiyor. Beşiktaş Malmö maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sorularının cevabı haberimizde..

Beşiktaş Malmö maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bu akşam iki hedefi olan takım bu akşam karşılaşacak. Peki Beşiktaş Malmö maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Siyah-Beyazlılar, Avrupa kupalarında daha öce oynadığı 215 maçta 83 galibiyet 86 mağlubiyetle tamamlarken, 46 müsabakada berabere sonuçlandı

BEŞİKTAŞ MALMÖ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Beşiktaş Malmö maçı bugün saat 20.55’te oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ise haberimizde yer alacaktır.

BEŞİKTAŞ’TA KRİTİK MAÇ ÖNCESİ 6 EKSİK VAR

Kara Kartal, bu akşamki Malmö mücadelesine 6 eksikle çıkacak. Sakatlıkları süren; Pepe, Enzo Roco, Ryan Babel ve Caner Erkin, bu akşamki mücadelede forma giyemeyecek. Ek olarak UEFA Listesi’nde yer almayan Atiba Hutchison ve Güven Yalçın da Malmö karşısında görev yapamayacak. Jeremain Lens ile Dorukhan Toköz’ün durumları ise maç saatinde belli olacak.

ŞENOL GÜNEŞİN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARI

Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Malmö’yle oynayacakları UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçı öncesinde dün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Nevzat Demir Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güneş, “Herkes zirvede olmak ister. Bu sene maalesef 3 mağlubiyetimiz var. En çok beni bu üzmüştür. Kaybedilmemesi gereken takımlara kaybettik. Olumsuz tarafları gidermeye çalışıyorum. Zirveye konmak büyük emek ister. Bir süre sonra rahatlığa alışırsanız, o yerinizi kaybedersiniz. Zirveye çıkabilmek için hep beraber olmak gerekiyor. Umarım bu iyi bir sonuçla bunu pekiştirir ve önümüzdeki maçlara bakarız.” dedi.

KAYBEDİLMEMESİ GEREKEN MAÇLAR KAYBETTİK

“Makam sahibi olmak, para sahibi olmak gelip geçicidir. Önemli olan başarıyı paylaşabilmektir. Yaşımız geçmesine rağmen hala biraz daha gidebiliriz. Keşke hem kendim için hem Türkiye için hep ilk 10’da olabilsek.” Bu sene kaybedilmemesi gereken maçlar kaybettik. Avrupa’da 3 mağlubiyeti başarısızlık olarak görüyoruz. Barcelona, berabere kaldı. Böyle sonuçlar olabiliyor, bize de oldu. Genk’e burada kötü kaybettik, orada kazanıyorduk. Genel oyunu düzeltmemiz gerekiyor.”