İşte Beşiktaş'ın transfer listesinde olan iki kaleci! Görüşmelere başlandı

İşte Beşiktaş'ın transfer listesinde olan iki kaleci! Görüşmelere başlandı
Ersin Destanoğlu'nu Nice'e göndermeye hazırlanan Beşiktaş, Mert Günok ve Vaclik için girişimlerini hızlandırdı.

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe''nin eski yıldızını kadrosuna katmaya yakın... Öte yandan merakla beklenen Sergen Yalçın ile Ahmet Nur Çebi zirvesi ise gerçekleşiyor. İşte son dakika haberinin detayları...

ERSİN İÇİN NİCE DEVREDE

Beşiktaş''ın bu sezonki çifte kupalı zaferi sonrasında oyuncuların hem piyasa değerleri arttı hem de talipleri... Siyah-beyazlıların 20 yaşındaki genç file bekçisi Ersin Destanoğlu için Fransız ekibi Nice''in pusuda beklediği ve Fransız devinin Beşiktaş''a resmi teklifte bulunduğu bildirildi.

BEŞİKTAŞ BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY İSTİYOR

Fransa Ligi''ni bu sezon 8. sırada bitiren Nice, Ersin için daha önce de nabız yokladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, ilk temasta 12 milyon Euro''nun altına düşmeme kararı almıştı. Bu teklife rağmen Nice yeniden devreye girerken bonusları da içeren 7 milyon Euro''luk bir öneri ile yeniden masaya geldi. Fransız kulübü, bir sonraki satıştan pay da içeren teklifine Beşiktaş''ın yanıtı bekleniyor.

BEŞİKTAŞ VACLİK VE MERT GÜNOK''U GÜNDEMİNE ALDI

Siyah-beyazlılar, Ersin Destanoğlu transferinden en az 10 milyon Euro gelir beklerken bir yandan da alternatifler üstünde çalışıyor. Çek file bekçileri Tomas Vaclik ve Jiri Pavlenka için temas kurulurken bir yandan da Mert Günok''un durumu yakından takip ediliyor.

SERGEN YALÇIN''LA MASAYA OTURULUYOR

Beşiktaş yönetimi, Başakşehir''in Volkan Babacan ile sözleşme uzatması sonrası 32 yaşındaki milli kalecinin akıbetini merak ediyor. Mert''in tecrübesinin dışında yerli olması ve yabancı kontenjanında da sorun yaşatmayacak olmasıyla transferine olumlu bakılıyor. Bu arada Beşiktaş''ın sezonun bitimi ile birlikte Sergen Yalçın''ın da sona eren kontratı gündemin ana maddesi olmuştu. Şampiyonluk apoletini takan Yalçın, "Bir süre futbol konuşmak istemiyorum, dinlenmem gerekli" derken artık taraflar buluşmaya hazır.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ ve teknik direktör Sergen Yalçın''ın bugün bir araya gelmesi bekleniyor. Yapılacak görüşmede kontrat konusunun masaya yatırılmasının yanı sıra transferdeki planlama da konuşulacak...