Beşiktaş, Rizespor deplasmanında

Beşiktaş, Rizespor deplasmanında
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısındaki ilk hafta mücadelesinde bugün Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Saat 19.00'daki mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Katar''da Süper Kupa''yı kazanan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig''in ikinci yarısındaki ilk hafta mücadelesinde bugün Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Çaykur Didi Stadı''ndaki mücadele saat 19.00''da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

HALİM OKTA KENARDA

Beşiktaş''ta Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan teknik sorumlu Önder Karaveli ve yardımcısı Serdar Topraktepe, bu karşılaşmada takımın başında yer alamayacak. Bu iki ismin yokluğunda yarınki karşılaşmada futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta takımın başında bulunacak.

Ligin ilk yarısındaki 19 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alan Beşiktaş 28 puan topladı. Sahasında son dönemde başarılı sonuçlar alan Çaykur Rizespor ise 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgiyle 17 puana ulaştı.

Beşiktaş, sezonun ilk deplasman maçında ise Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalmıştı.

Ç.RİZESPOR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11''LER:

Rizespor: Tarık, Holmen, Selim, Emirhan, Cemali, Baiano, Djokovic, Boldrin, Alper, Boyd, Pohjanpalo

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Necip, Emirhan İlkhan, Gökhan, Güven, Batshuayi

EKSİKLER:

Korona virüs vakaları bulunan Beşiktaş''ta, sezonu kapatan Mert Günok''un yanı sıra, Atiba Hutchinson, Kenan Karaman, Alex Teixeira, Cyle Larin, Miralem Pjanic, Can Bozdoğan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Kevin N''Koudou ve Rachid Ghezzal maç kadrosunda yer almayacak.

Rizespor''da Covid-19 temaslısı oldukları için ülkelerinde karantina süreleri devam eden Yannick Bolasie ve Luic Remy kadroda yer almayacak.