Beşiktaş Trabzonspor maçı ilk 11'ler belli oldu

Beşiktaş Trabzonspor maçı ilk 11'ler belli oldu
Beşiktaş Trabzonspor ile evinde karşılaşacak. Beşiktaş son üç maçında iki galibiyet ve bir beraberlik aldı. Trabzonspor ise son üç maçını kazandı Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda!

Süper Lig’de haftanın sonucu en çok merak edilen maçta Beşiktaş evinde Trabzonspor’u ağırlayacak.Hafta arası evinde Malmö’ye yenilip Avrupa'ya veda eden Beşiktaş evinde kazanıp taraftarı ile barışmak istiyor. Trabzonspor ise yakaladığı seriyi İstanbul’da devam ettirmek istiyor. Bu karşılaşma bir anlamda Şenol Güneş ve Ünal Karaman’ın rakip olması anlamına geliyor.Ünal Karaman Trabzonspor’da Şenol Güneş’in yardımcılığını yapmıştı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN

Beşiktaş Trabzonspor maçı 16 Aralık Pazar günü oynanacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Beşiktaş Trabzonspor maçı saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

GALİBİYETLERDE BEŞİKTAŞ ÖNDE

Süper Ligin 16. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 127. kez karşı karşıya gelecekler.

Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 45 yıllık rekabette, geride kalan 126 karşılaşmanın 53'nü Beşiktaş, 43'ünü Trabzonspor kazandı, 30 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 173 golüne, bordo-mavililer 135 golle karşılık verdi. Beşiktaş ve Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'deki 91 randevularına hazırlanıyorlar. İki takım arasında oynanan 90 maçta siyah-beyazlıların 36-32 üstünlüğü bulunuyor. 22 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 128 gole, Trabzonspor 97 golle karşılık verdi.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI HAKEMİ KİM

Beşiktaş Trabzonspor maçını Halil Umut Meler yönetecek.

BEŞİKTAŞ’TA 3 EKSİK VAR

Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Pepe, Ryan Babel ve Enzo Roco, yarınki karşılaşmada da görev alamayacak.Caner Erkin ise takımla çalışmalara başlamasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş’in Trabzonspor karşısında deneyimli isme şans vermesi beklenmiyor.Sakatlıkları nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ndeki Malmö maçında oynayamayan Gökhan Gönül ve Jeremain Lens, Trabzonspor karşılaşması için gerçekleştirilen ilk idmana katıldı. Beşiktaş'ta üç sarı kartı bulunan Adriano Correia, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

TRABZON’DA TEK SAKAT KUCKA

Trabzonspor'da zorlu maç öncesi Juraj Kucka'nın sakatlığı bulunuyor.Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı kaldığı Karadeniz ekibinde, Mustafa Akbaş'ın da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti. Karadeniz ekibinde, üç sarı kartı bulunan Pereira, kart görmesi halinde gelecek hafta Çaykur Rizespor karşısında takımda yer alamayacak.

ATIBA TARİHE GEÇEBİLİR

Siyah-beyazlıların Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, rekor için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.Beşiktaş'ta 6. yılını geçiren 35 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlı formayla toplam 156 lig maçında görev aldı. Kanadalı oyuncu, Galatasaray ile yapılan derbide 156. kez sahada yer aldı ve Beşiktaş'ta en fazla lig maçına çıkan yabancı oyuncu rekorunu Çek Tomas Sivok ile paylaştı.Geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçında oynama şansı bulamayan Hutchinson, Şenol Güneş'in Trabzonspor karşısında oynatması halinde 157. lig maçına çıkacak ve Beşiktaş'ın ligde en çok forma giyen yabancı ismi olacak.

TRABZONSPOR KAZANIRSA 8 SEZON SONRA İLKİ BAŞARACAK

Bu sezon ligde Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı iki maçı da kazanan Trabzonspor, bu maçtan da galip ayrılırsa, 2010-11 sezonundan sonra ilk kez bir sezonda üç derbi galibiyeti almayı başaracak.

BEŞİKTAŞ PEPE İLE YOLLARINI AYIRDI 

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle bir süredir takımla birlikte olamayan Pepe ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş Portekizli stoper ile yollarını ayırdı. 35 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşları ve Beşiktaşlı yöneticiler ile vedalaştığı öğrenildi.

Öte yandan Pepe, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki odasını boşalttı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

BEŞİKTAŞ : Karius; Gökhan Gönül, Vida, Necip Uysal, Adriano; Dorukhan, Medel; Quaresma, Ljajic, Lens; Güven Yalçın.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Abdülkadir, Nwakaeme, Rodallega

Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı anlatımı buradan takip edebilirsiniz.