Beşiktaş yıldız oyuncu için harekete geçti

Beşiktaş yıldız oyuncu için harekete geçti
Daha önce de gündeme gelen yıldız oyuncu için Beşiktaş yeniden harekete geçti. Gelecek sezon 3 kulvarda birden yarışacak olan Siyah-beyazlılar, bu kez Mert Günok'u kadrosuna katma konusunda oldukça ısrarcı.

Beşiktaş yıldız oyuncu için harekete geçti. 22 kez milli formayı giymişti

Fanatik’ten Süleyman Hatısaru’nun haberine göre; Beşiktaş, bu sezon lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi''nde boy göstermenin heyecanını yaşayacak. Siyah-beyazlılar, bu anlamda daha önce de girişimlerde bulunduğu Mert Günok transferi konusunda yeniden atağa kalktı.

2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki eldiven ile Başakşehir yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Beşiktaş da Milli kaleciyi kadrosuna katma konusunda ısrar ediyor. Mert Günok''un, özellikle 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Kara Kartal''da kaleci rotasyonu konusunda önemli bir isim olacağı tahmin ediliyor.

MERT SICAK BAKIYOR

Diğer yandan tecrübeli file bekçisinin de Beşiktaş''a gelmeye sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca Kara Kartal, Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran gibi genç isimlerin, Mert Günok''un tecrübesinden faydalanmasını çok istiyor. 31 yaşındaki kaleci, 22 kez Milli Takım ’ın kalesini korurken, Başakşehir forması ile de Şampiyonlar Ligi''nde 6 kez forma giymişti.