Bilic'ten Beşiktaş açıklaması ve Fenerbahçe itirafı!

Bilic'ten Beşiktaş açıklaması ve Fenerbahçe itirafı!
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Beşiktaş''ta 2013-2015 yılları arasında görev yapan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, İngiltere merkezli The Athletic internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Bilic, şunları söyledi:

- Teknik direktörlük kariyerimin çoğunu İngiltere ve Türkiye''de geçirdim. Oradaki insalar beni seviyor. 

- İngiltere ve Türkiye''de kendimi çok iyi hissediyorum. Muhtemelen bir sonraki işim ya Türkiye''de ya da İngiltere''de olacak. Teknik direktör olarak bu iki ülkede çok iyi bir ünüm var.

- Geçtiğimiz temmuz ayında üst düzey bir Avrupa kulübünden teklif aldım. (Fenerbahçe). Büyük bir kulüp ve oraya gitmek istedim. 

- Başkanlarıyla 3 gün görüştüm. Ardından Beijing Guoan''ın sahibiyle konuştum ama o gitmemi istemedi. Bu işi kabul etmeme izin vermesini istedim, zorladım ama vermedi. 

- Sonra kendi kendime, ''Antrenmanları durduracak, greve gidecek biri değilsin. Sen bir teknik direktörsün. Sahtekar değilsin. Günün sonunda bu sözleşmeyi imzaladın, işini yap'' dedim. Sorun çıkarmak istemedim. 

- Başkan zeki bir adam, bu yüzden sezon sonuna kadar kalmam konusunda anlaştık. 3 Ocak''ta ayrılmak istedim ve kulüp sahibi de bunu kabul etti.

- Beşiktaş ile Arsenal''e karşı oynadığımız maçları hatırlıyorum. Maçlardan sonra Arsene Wenger yanıma gelip Beşiktaş''ın çok iyi oynadığından ve etkilendiğinden bahsetti. Özgüvenimi artıran büyük olaylardan biriydi.