Beşiktaş'ın konuğu Sporting Lizbon

Beşiktaş'ın konuğu Sporting Lizbon
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş ile Portekiz temsilcisi Sporting CP karşı karşıya gelecek. Saat 19.45'te başlayacak mücadele EXXEN'den naklen yayımlanacak.

Beşiktaş, Vodafone Park''ta oynanacak mücadelede Portekiz''in Sporting Lizbon takımını ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.45''te başlayacak. Müsabakayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

Vincic''in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yapacak. Rade Obrenovic ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak.

Siyah-beyazlı takım, C Grubu''ndaki iki maçında galibiyet sevinci yaşayamadı, puan alamadı. Grubundaki ilk maçında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund''a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, deplasmandaki Ajax mücadelesini ise 2-0 mağlubiyetle tamamladı.

Sporting de Beşiktaş gibi iki maçta da yenilmekten kurtulamadı. Evinde Ajax''a 5-1 yenilen Portekiz ekibi, Borussia Dortmund deplasmanından ise 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ - SPORTING MUHTEMEL 11''LER:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N''Sakala, Josef, Pjanic, Ghezzal, Alex Teixeira, Larin, Batshuayi.

Sporting: Adan, Neto, Coates, Feddal, Esgaio, Palhinha, Nunes, Reis, Sarabia, Gonçalves, Paulinho

Beşiktaş''ta sakatlıkları bulunan Atiba, N''Koudou, Mehmet Topal ve UEFA kadrosuna alınmayan Güven Yalçın forma giyemeyecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ''NDE 47. MAÇ

Beşiktaş, Sporting Lizbon karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi''nde 47. mücadelesini yapacak.

Avrupa''nın en büyük futbol organizasyonunda 8. kez mücadele edecek siyah-beyazlı takım, yaptığı 46 karşılaşmada rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 24 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi''nde rakip filelere 44 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 87 gol gördü.