Beşiktaş'ın Rizespor kafilesi belli oldu

Beşiktaş'ın Rizespor kafilesi belli oldu
Süper Lig'in 20.haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak Beşiktaş, kamp kadrosunu açıkladı. Kadroya hastalıkları geçen Necip Uysal, Güven Yalçın ve Salih Uçan dahil edildi.

Katar''da oynanan Süper Kupa maçında penaltılar sonucu Antalyaspor''u eleyerek kupayı müzesine götüren Beşiktaş ligin ikinci yarısında ilk maçta Çaykur Rizespor''la deplasmanda karşılaşacak.

3 İSİM İYİLEŞTİ

Önemli maç öncesi bir çok eksiği bulunan Siyah Beyazlılar, Rize''ye gidecek olan maç kafilesini açıkladı. Kartal''da Necip Uysal, Güven Yalçın ve Salih Uçan hastalıklarını atlattı ve Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alındı.

11 İSİM KADRODA YOK

Mert Günok, Rachid Ghezzal, N''Koudou, Oğuzhan Özyakup, Pjanic, Atiba, Alex Teixeira, Can Bozdoğan, Kenan Karaman, Larin ve Oğuzhan Özyakup ise kadroya dahil edilmedi.

İşte Beşiktaş''ın Rize kafilesi:

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Göktuğ Baytekin, Domagoj Vida, Domagoj Vida, Francisco Montero, Welinton Souza, Serdar Saatçı, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Umut Meraş, Necip Uysal, Josef de Souza, Salih Uçan, Gökhan Töre, Güven Yalçın, Michy Batshuayi, Emirhan İlkhan, Emirhan Delibaş, Demir Ege Tıknaz.