Beşiktaş'ın yeni transferi Muleka hedefini açıkladı

Beşiktaş'ın yeni transferi Muleka hedefini açıkladı
Beşiktaş'ın son transferi Demokratik Kongolu futbolcu Jackson Muleka açıklamalarda bulundu.

Muleka, siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabında yer alan röportajında transferiyle ilgili, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Çok büyük bir kulüp olan Beşiktaş''a imza attım. Tanrı''ya şükrediyorum. Hayatımın en özel günlerinden birini yaşıyorum. Umarım bunun karşılığını sahada, performansla herkese göstereceğim." dedi

''''DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM''''

Beşiktaş taraftarını öven 22 yaşındaki futbolcu, "Taraftarlarımızın önüne çıkacağım günü dört gözle bekliyorum. Her oyuncu bu yoğun atmosferi yaşamak ister. Buraya rakip olarak gelmiştim. Şimdi o taraftarı arkamda hissedeceğim." ifadelerini kullandı.

''''ONLARI MUTLU EDEREK KARŞILIK VERECEĞİM''''

 "Beşiktaş''ın bana ilgisi ortaya çıktıktan sonra özellikle Instagram''da bana destek mesajı attılar. Şimdi artık sıra bana geldi. Onların desteği ve ilgisine elimden gelenin en iyisini yaparak, onları mutlu ederek karşılık vereceğim." değerlendirmesinde bulundu.

''''ATMOSFER ÇOK ETKİLEYİCİYDİ''''

Beşiktaş''tan transfer teklifi aldığında kulübü kimseye sormadığını anlatan Muleka, "Zaten kendi gözlerimle bu atmosferi yaşadım. Beşiktaş''a karşı oynadığım günkü atmosfer çok etkileyiciydi. Bundan dolayı kimseye sormama, sorgulamama gerek kalmadı. Buradaki atmosfer, kulübün ve camianın büyüklüğü ile tarihiyle ilgili bilgim vardı." diyerek sözlerini tamamladı.

MULEKA KİMDİR?

Jackson Muleka Kyanvubu (d. 4 Ekim 1999), Demokratik Kongolu futbolcudur. Standard Liège''den kiralık olarak Süper Lig takımlarından Kasımpaşa''da forma giydi.

KARİYERİ

Ecofoot Katumbi''de altyapı kariyerine başladı.

2017''de TP Mazembe''de profesyonel maçlarına çıktı. 2020''de R. Standard de Liège''ye geçti. Buradan Kasımpaşa''ya kiralandı. Aynı zamanda Kongo DC''de de oynamaktadır.

Santrfor, sol kanat ve sağ kanatta oynayabilen Muleka geçtiğimiz sezon Kasımpaşa ile ligde çıktığı 14 maçta 12 gol atarken 5 de asist yaptı.

 

İlgili Haberler