Beşiktaş'ta Emirhan isyanı! Torino'ya gidecek mi? Açıklama yaptı

Beşiktaş'ta Emirhan isyanı! Torino'ya gidecek mi? Açıklama yaptı
Beşiktaş'ın Emirhan İlkhan'ın sözleşmesine "4.5 milyon euroya serbest kalır" maddesini koydurması ve Torino'nun harekete geçmesi taraftarları ayağa kaldırdı. Sosyal medyada milyonlarca mesaj atıldı, yönetim ve Ceyhun Kazancı istifaya çağrıldı

Beşiktaş''ın 18 yaşındaki futbolcusu Emirhan İlkhan''la geçtiğimiz haziran ayında sözleşme imzalarken, serbest kalma bedelini 4.5 milyon euro olarak belirlediği ortaya çıkmıştı.

İtalya''nın Torino Kulübü''nün de bu maddeden yararlanarak genç futbolcuyu transfer etmek istediğinin ortaya çıkması siyah beyazlı taraftarları ayağa kaldırdı.

Sosyal medyada milyonlarca mesaj paylaşıldı ve Emirhan''ın teklifi kabul edip gitmesi halinde yönetimle birlikte sportif direktör Ceyhun Kazancı''nın istifa etmesi gerektiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon 11 maçta 1 golle oynayan, U19''da ise 11 maçta 7 gol, 1 asistle skor katkısı veren 18 yaşındaki oyuncu, 17 Haziran’da başkan Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı törende yeni sözleşme imzalamıştı.

Sosyal medyada paylaşılan mesajların bazıları şöyle:

- Şimdi koca koca adamlar Emirhan’a baskı yapıp, yeni sözleşme önerecekler. Daha birkaç ay oldu sözleşme uzatalı, o zaman aklınız neredeydi? Bir de Emirhan kabul etmezse; “Gitmek istedi, tutamadık” diyecekler. Birkaç tane gazeteciye “Emirhan’ın Avrupa hayali” diye tweet attırırlar.

- Emirhan gider kalır ama o sözleşmeyi imzalatan yetkililer kimse derhal istifa etmelidir. Beşiktaş''ı satanlara teneke bağlayıp kovacağız

- rıdvan yılmaz ve emirhan gibi iki yeteneği toplam 8.5 milyon €''ya satıp kronik sakat saiss ve cenk tosun, rize''yi küme düşüren gedson''u aldı.

- Emirhan''a gitme demenin hiçbir manası yok arkadaşlar renktaşlarım kardeşlerim. Bu olay gerçekse yarın tüm stad ayaklanmalı bu Beşiktaş''a yapılan içten çökertme darbesidir . Fikret Orman Paralar Nerede diyorduk şimdi Ahmet Nur Çebi Emirhan Nerede ! demeyiz inşAllah.

- Emirhan İlkhan’ın sözleşmesindeki bu maddenin bir açıklaması olmalı. Türkiye’nin en iyi gençleri arasında olan bir futbolcuya 4,5 m Euro fesih koymak Skandaldır. Kulübün bu konudaki açıklamasını bende merak ediyorum.

- AHMET NUR ÇEBİ İSTİFA. CEYHUN KAZANCI İSTİFA. YÖNETİM KOMPLE İSTİFA. Emirhan İlkhan’ın serbest kalma maddesine 4.5 milyon koyan adamlar koyduran adamlar bu kulüpte 1 dakika durmasın hadi abicim gidin holding yönetin.

- Emirhan İlkhan''ın 4,5 milyon Euro serbest kalma maddesi ile Torino''ya transfer olacağı konuşuluyor. Böyle yetenekli bir oyuncunun serbest kalma maddesini 4.5 milyon Euro kim belirlediyse,çıkıp çatır çatır hesap verecek. Rezilliğin en dip noktası..

- Emirhan reddetse, Emirhan kalsa bile bir şey farketmez. Sen o maddeyi koydun mu koymadın mı kardeşim, bize bunu söyleyin. Koyduysan hatta hiç söyleme direk istifa et biz anlarız

- Koray Yağcı bedavaya gitti sustuk , Rıdvan üç otuz paraya gitti sustuk, Emirhan şaka gibi bir paraya gidiyor gene susarsak başımıza gelen her şey bize mustehak.Vasat Yönetim ve sportif direktör Beşiktaş''ın içini boşaltıyor 10 yılda yetişti bu çocuklar!

EMİRHAN İLKHAN KONUŞTU

Torino''nun bonservisinde 4.5 milyon euroya serbest kalma maddesini kullanıp transfer etmek istediği belirtilen Emirhan İlkhan ise Fanatik''ten Orhan Yıldırım''a konuştu. Genç futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

''''Beşiktaş sayesinde burdayım. Başkanım ne derse o olur. Bunun aksine benim bir karar almam söz konusu değil.''''

İlgili Haberler