Beşiktaş'ta 30 yıl sonra aynı manzara. Kıskandıran fotoğraf

Beşiktaş'ta 30 yıl sonra aynı manzara. Kıskandıran fotoğraf
Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında dün oynanan ve Beşiktaş'ın 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan Medipol Başakşehir maçına, siyah beyazlı futbolcular Josef de Souza, Necip Uysal ve Vincent Aboubakar'ın fotoğrafı damga vurdu. Maçın bitiş düdüğünün ardından büyük bir sevinç yaşayan oyuncuların fotoğrafı, 1991-1992 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen Metin Tekin, Ali Gültiken ve Rıza Çalımbay'ın birlikte gol sevinci yaşadığı fotoğrafla aynı olması dikkatleri çekti.

Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleyi siyah beyazlılar Cyle Larin, Welinton ve Josef de Souza’nın golleriyle 3-2 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Maçın bitiş düdüğüyle galibiyeti kutlayarak büyük bir sevinç yaşayan siyah beyazlı futbolcuların olduğu bir fotoğraf ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Josef de Souza, Necip Uysal ve Vincent Aboubakar’ın birbirine sarıldığı fotoğraf karesi, Beşikktaş’ın efsane oyuncuları Metin Tekin, Ali Gültiken ve Rıza Çalımbay’ın gol sevincine benzetildi.

1991-1992 yılında Sarıyer ile Beşiktaş karşılaşmış, siyah beyazlılar mücadeleyi Feyyaz Uçar (3), Metin Tekin ve Ali Gültiken’in golleriyle 5-0 kazanmıştı.

Bu fotoğrafla ilgili konuşan Beşiktaşlı taraftarlar, “30 yıl önceki ruh geri döndü” yorumunu yaptı.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR:

 

İlgili Haberler