Beşiktaş'tan taraftarını heyecanlandıran Talisca gelişmesi

Beşiktaş'tan taraftarını heyecanlandıran Talisca gelişmesi
Beşiktaş kulübü, eski yıldızı Anderson Talisca’yı geri getirmek için çalışmalara başladı. Kartal, Arabistan’da yaşadığı problemler nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Talisca’yı yakından takip ediyor.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kuran Beşiktaş, Avrupa arenasında hüsrana uğramış, ligde de isteneni verememişti.

Geçen yılki şampiyon kadrodan Ghezzal ve Rosier’i kadroda tutup, Miralem Pjanic, Michy Batshuayi ve Alex Teixeira gibi önemli yıldızları kadrosuna katan Kartal, bu oyunculardan yeteri katkıyı alamadı.

GÜNDEM YENİDEN TALISCA

Tüm bu gelişmeler sonrası Siyah Beyazlılarda gözler Ocak ayı transfer dönemine çevrildi. Beşiktaş Anderson Talisca’yı yeniden gündemine aldı. Bu durum taraftarlarda heyecan yarattı.

TEMASLAR BAŞLAYACAK

Beşiktaş’ın, eski oyuncusu Talisca’nın durumunu yakından takip ettiğini, Brezilyalı oyuncunun Al Nassr kulübünden ayrılması halinde siyah beyazlıların temaslara başlayacağı öğrenildi.

DÖNÜŞE SICAK BAKIYOR

Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde yaşanan mali problemler nedeniyle Brezilyalı oyuncuyu kulübünden ayrılmaya sıcak bakarken, Sambacı’nın İstanbul’a dönüş fikrine sıcak baktığı ifade edildi.

27 yaşındaki oyuncunun Ocak ayında sözleşmesini feshetmesi halinde siyah beyazlılar devreye girecek.

2016-17 sezonunda kiralık olarak geldiği Beşiktaş’taki ilk sezonunda kazanılan şampiyonluğa 13 gol, 2 asistle katkı veren Talisca, ertesi sezon da ligde çıktığı 33 maçta 14 gol atıp, 7 asist yapmıştı. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruptan namağlup çıkan, en çok puan (14) toplayan Türk takımı olduğu 2017-18 sezonunda tüm kulvarlarda 40 maçta 20 gol, 7 asistle oynamıştı.

Talisca’nın Al Nassr ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon Suudi Arabistan ekibi ile 12 maça çıkan Talisca, 6 gol attı.

İlgili Haberler