Beşiktaş’tan Aboubakar ve Talisca açıklaması

Beşiktaş’tan Aboubakar ve Talisca açıklaması
Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğlulları takım içindeki dengeleri bozmadan ara transferde takıma takviye yapacaklarını belirterek, teknik heyetten olumlu rapor gelmesi durumunda Aboubakar ve Talisca’yı transfer etmek için girişimlere başlanabileceğini söyledi.

Beşiktaş yönetiminden ara transferle ilgili flaş açıklamalar geldi Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğlları, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın istemesi durumunda Aboubakar ve Talisca için girişimlere başlanabileceğini söyledi.

Kulüp içindeki dengeleri bozmadan ara transferde mutlaka takviye yapacaklarını ifade eden Torunoğulları, "Şu an ki gündemimiz transfer değil ancak B planımız her zaman var. Kulüp içi dengeleri bozmadan ihtiyaç durumuna göre takviye mutlaka olur. Aramızdan ayrılacak isimler de olabilir. Transfer dönemleri her türlü gelişmeye açık" dedi. İsimleri gündemden düşmeyen Talisca ve Aboubakar icin de konuşan Torunoğulları, "Hocamızdan talep olduğu taktirde bu isimler ve başkaları ile de temasa geçeriz. Bizden ayrılan her oyuncu geri dönmek ister. Beşiktaş bir dünya markadır" dedi.