Fırtına'da moraller üst seviyede

Fırtına'da moraller üst seviyede
Süper Lig'e zirve yarışına katılma savaşı veren Trabzonspor'da zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde sakatların iyileşmesi ve Yatbare'nin gelmesi, Costant ile Medjani'nin Türkiye'ye dönme müjdesi teknik kadronun moralini yükseltti..

Daha önce sakatlığı nedeniyle Cezayir kadrosundan çıkartılan Belkalem ile bir aylık aradan sonra çalışmalara başlayan Waris'in idmanlara katılması teknik direktör Ersun Yanal'ı sevindirdi. Afrika Uluslar Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Gana'ya yenilen Gine'de yer alan Trabzonsporlu Constant ile yine aynı kupada Fildişi'nin Cezayir'i yenmesiyle kupa dışında kalan Carl Medjani'in de Türkiye gelmek zorunda kalmaları bordo mavili camiaya Fenerbahçe maçı öncesinde moral oldu. Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın futbolcularını çok yakından tanıdığı Kanarya'nın 7 maçlık galibiyet serisi boyunca oynadığı maçları teknik ekibiyle birlikte analiz etmeye başladığı öğrenildi. Yanal'ın bu analizleri öğrencileriyle paylaşarak gerekli taktikleri oluşturacağı ifade edildi.

Formalite maçı
Ziraat Türkiye Kupası'nda grubunda lider olan ve 16'ya kalmayı garantileyen Trabzonspor bugün Manisa'da Akhisar ile formalite maçı oynayacak. Çalışmalarını tamamlayan bordo mavililer'de teknik direktör Ersun Yanal'ın, hafta sonu oynanacak Fener maçı öncesinde yedek bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Trabzonspor bugün oynacak maçtan sonra İstanbul'a geçerek çalışmalarını burada sürdürecek.