Bilim Kurulu toplantısı ne zaman. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak mı

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak mı
Kabine toplantısının ardından milyonlarca insanın gözleri Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. Kademeli normalleşme sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları merakla bekleniyor. Şimdi sıklıkla "Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak mı? sorularına cevap aranıyor.

Türkiye kademeli normalleşmenin sevincini yaşarken bugün bir kez daha gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''nın açıklamalarında olacak. Bugün Bilim Kurulu toplantısı sonrası hangi kararların çıkacağı merakla bekleniyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak mı?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Bilim Kurulu toplantısı bugün saat 17.00''de toplanacak. Toplantı video konferans yöntemiyle gerçekleşecek. Alınan bilgiye göre, toplantının ardından Korona virüs Bilim Kurulu yazılı açıklama yapacak.

Türkiye kademeli normalleşmenin sevincini yaşarken bugün bir kez daha gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''nın açıklamalarında olacak. Bugün Bilim Kurulu toplantısı sonrası hangi kararların çıkacağı merakla bekleniyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca saat kaçta açıklama yapacak?

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Toplantı video konferans yöntemiyle gerçekleşecek. Alınan bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, yazılı olarak açıklama yapması bekleniyor.