Bir öğretim üyesi Erdoğan’a Sana Ömrümden Ömür Vermek İsterim isimli bir şiir yazdı. Tam rektör olacak adam

Bir öğretim üyesi Erdoğan’a Sana Ömrümden Ömür Vermek İsterim isimli bir şiir yazdı. Tam rektör olacak adam
Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nden Öğretim Üyesi İbrahim Halil Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 100 kıtalık “Sana Ömrümden Ömür Vermek İsterim” isimli şiir yazdı. Gazeteci Kubilay Tümen, “Tam da ODTÜ Rektörlüğü için biçilmiş kaftan” yorumunda bulundu.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Almanca Bölümü öğretim üyesi İbrahim Halil Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 100 kıtalık “Sana Ömrümden Ömür Vermek İsterim” isimli şiir yazdı.
“ODTÜ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN”
Demir, yazdığı 100 kıtalık şiiri Erdoğan’a okumak istediğini söyledi. Öte yandan AKP'den milletvekili aday adayı olmuş Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasına yönelik protestolar sürerken Gazeteci Kubilay Tümen’den çok konuşulacak yorum geldi.
Tümen, “Tam da ODTÜ rektörlüğü için biçilmiş kaftan.. Hemen ataması yapılmalı bence..” yorumunda bulundu.
kub.jpg


Söz konusu olayı değerlendiren Sosyolog Adnan Öztürk, “Yağdanlıklar sınır tanımayan bilim (!) insanı, "artık beni de rektör yapın " dercesine bağırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100 kıtalık şiir yazan öğretim üyesi: 'Siyaseti sevmiyorum ama Erdoğan’a ömrümden ömür verecek kadar hayranlığım, muhabbetim, sevgim ve saygım var” ifadelerini kullandı.
adnan-ozturk.jpg