Bir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm Fragmanı izle

Bir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm Fragmanı izle
Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Perşembe akşamında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 2 Aralık Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde; Lütfiye, Fekeli ile ilgili duyduklarını kaldıramayıp rahatsızlanır.

Abdülkadir ise Hüseyin''in cinayeti kime itiraf ettiğini bulmak için harekete geçer. Öğrendiklerini yanlış biriyle paylaşmaya kalkan Lütfiye''nin başı büyük bir belaya girer. Fikret ve Hakan arasında gerilim tırmanır ve yeniden kavgaya tutuşurlar. Hakan, Züleyha''nın karşısına çıkıp Fikret''in ona âşık olduğunu söyler. Züleyha reddedip Fikret''i savunmaya kalkınca Hakan''ı kırarken, kendisi de Fikret''le ilgili içten içe şüpheye düşer.

Fikret, Züleyha''ya âşık olduğunu kendisi de kabul edince gözü hiçbir şeyi görmez. Çetin''le dertleşirken Züleyha''yı Hakan''dan kıskandığını söyleyen Fikret, duygularını Züleyha''ya itiraf etmek ister. Lütfiye, çıkan dedikodulardan sonra Betül''le evlenmesinin doğru olduğunu söyleyince, Fikret, kalbi ve mantığı arasında kalır.

Fikret, şirketin TIR''larıyla kaçakçılık yapıldığını öğrenince Çetin''le beraber TIR''ları arayıp uyuşturucuyu ele geçirir. Fikret, bu olayın arkasında Mehmet Kara olduğunu düşünür ve onu bitirmeye ant içer. Fikret, Züleyha''ya Mehmet Kara''nın kaçakçılık yaptığını söylerken, kendini korkunç bir tuzağın içinde bulur.