Bir Zamanlar Çukurova 60. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Züleyha hapiste! Demir ölüyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova 60. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Züleyha hapiste! Demir ölüyor mu?
Ekranların sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova’nın 59. Bölümü yayınlandı. Yayınlanan bölümde Züleyha, Demir’i vururken dizinin hayranları Bir Zamanlar Çukurova’nın 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir zamanlar Çukurova’nın 59.bölümünde neler oldu? Sorularının cevaplarını arıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan bölümde Züleyha, Demir’i vururken dizinin hayranları Bir Zamanlar Çukurova’nın 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir zamanlar Çukurova’nın 59.bölümünde neler oldu? Sorularının cevaplarını arıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşananlar ve 60.bölüm fragmanı haberimizin detayında…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 59. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 59.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Züleyha, Demir’den vazgeçerken Yılmaz’da Müjgan’dan vazgeçti. Müjgan ise oğlunu aldığı gibi Amerika’ya gider. Yılmaz ise Müjgan’ın peşine düşüp çocuğunu bulmaya çalışırken Züleyha, Demir’i vuruyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 59.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova’nın 60. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Züleyha, Demir’i vurduktan sonra tutuklanıp hapse atılıyor. Züleyha, savcıya bir aşk hikayesinden bahsederken Yılmaz ve Demirle yaşadıkları gözlerinin önüne geliyor. Peki Demir öldü mü? sorusu ise merakını koruyor.