Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yılmaz, Adnan’ın oğlu olduğunu öğreniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yılmaz, Adnan’ın oğlu olduğunu öğreniyor.
ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 62.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölüme Züleyha’nın zehirlenmesi damga vururken bölümü izlemeyen dizinin hayranları Bir Zamanlar Çukurova 62.bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarını arıyor.

Ekranların sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 62.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölüme Züleyha’nın zehirlenmesi damga vururken dizinin hayranları ve bölümü izlemeyenler Bir Zamanlar Çukurova 62.bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 62.bölümde neler oldu? ve Bir Zamanlar Çukurova 63.bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 62. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 62.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Züleyha, Yılmaz’ında yardımıyla koğuş ağası olur ancak bir sabah aniden zehirlenir ve hastaneye kaldırılır. Züleyha’yı zehirleyenin Demir olduğundan şüphelenilir. Züleyha’nın Zehirlendiğini öğrenen Yılmaz, hemen hastaneye Züleyha’nın yanına koştu. Ancak Yılmaz, hastaneye gidene kadar Züleyha, Hünkar’a talebini zorla kabul ettirir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova 63.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde zehirlendiği için hastaneye kaldırılan Züleyha, Yılmaz’a bir mektup yazar ve Adnan’ın kendi çocuğu olduğunu itiraf eder. Züleyha Mektupta şu ifadeleri kullanıyor: “Adnan senin oğlun Yılmaz’ım kader bizi ayırdı ama bir yandan da sonsuza kadar bağladı. Sana tüm kalbimle inanıyorum. Sen kavuşmamızın bir yolunu bulacaksın. Oğlumuzu, çocuklarımızı birlikte büyüteceğimiz günlerin hasretiyle yanıyorum. Bu çile bitsin artık”.