Bir Zamanlar Çukurova’nın Çolak Ağası Altan Gördüm’den samimi açıklamalar

Bir Zamanlar Çukurova’nın Çolak Ağası Altan Gördüm’den samimi açıklamalar
Bir Zamanlar Çukurova’nın Çolak Ağası Altan Gördüm, Adanalı çıktı! Ünlü oyuncu, “Adana Çifte Minare doğumluyum. Oturduğumuz yer çırçır fabrikasına yakındı” dedi.

Ünlü oyuncu Altan Gördüm, her Adanalı gibi yemeğe, özellikle kebaba düşkün olduğunu ama iş için geldiğinden bu konuda kendini frenlediğini söyleyerek şunları anlattı: “Her ne kadar safkan Adanalı olsam da buraya iş için geldim. Disiplinli biriyim. Kilo almamaya çalışıyorum. Sabahları ciğer kebap akşamları tuzlu dahi yememeye çalışıyorum. Çünkü ertesi gün insanın yüzü şişer ve kamerada da bunu gizleyemezsin.”

Adanalı olan Altan Gördüm, dizinin çekimlerinden arta kalan zamanlarını doğup büyüdüğü ev ve mahallesinde geçirdiğini söyledi. Gördüm, "Adana Çifte Minare doğumluyum. Oturduğumuz yer Çırçır fabrikasına yakındı. Atatürk İlkokulu''nda okudum. Daha önce Adana''ya turneye geldiğimde doğduğum, rahmetli babamın yaptırdığı evi buldum. Doğduğum ev hâlâ duruyor. İki katlı kırmızı boyalı ahşap bir ev... Bahçesinde portakal ağaçları vardı. Oralara gidip dolaşmayı çok seviyorum. Hâlâ çocukluğumun kokuları geliyor burnuma..." sözleriyle duygularını anlattı.