Biz Trump’ı hastanede sanıyorduk, bildiğin sarayda tedavi görüyormuş, merkezden ilk görüntüler geldi

Biz Trump’ı hastanede sanıyorduk, bildiğin sarayda tedavi görüyormuş, merkezden ilk görüntüler geldi
Korona virüse yakalandığının açıklanması sonrası ABD Başkanı Donald Trump, Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'ne kaldırılmıştı. Merkezden ilk görüntüler gelirken merkez, başkanın Beyaz Saray’daki konforunu sağlayacak şekilde dizayn edilmiş.

Medyafaresinin aktardığı habere göre, ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs tedavisi görmesi için götürüldüğü Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'ndeki suit 5 yıldızlı otel konforunda.

949775-0.jpg

Maryland, Bethesda'daki hastane, Amerika Birleşik Devletleri'nin “küresel çatışmalardan yaralı, hasta ve yaralılara” bakan en büyük askeri tıp merkezi.

949775-2.jpg

Başkan Donald Trump, Cuma gecesi Maryland'deki Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezine götürüldü.

Resmi olarak Koğuş 71 olarak bilinen başkanlık süiti, başkanın resmi görevlerini yerine getirmesine izin verecek şekilde donatıldı.

949775-3.jpg

USA Today'e göre, başkanlık süiti "yüksek rütbeli subaylar ve Beyaz Saray kabine üyeleri için ayrılmış altı özel hasta odasından biri.

Süitte yatak odası tipi alanlar, kanepeli oturma odaları, doktor muayenehanesi, konferans odası, ofis alanı ve yemek odası bulunmakta.

trump-ofis.jpg
Beyaz Saray başkanlık süitinin tamamını kontrol ediyor ve Walter Reed yöneticilerinin sınırsız erişimi bulunmuyor.
949775-5.jpg
Süit, hastanenin geri kalanını yöneten Savunma Bakanlığı tarafından değil Beyaz Saray tarafından yönetiliyor. Süitte yemek odası da mevcut. 

949775-6.jpg

Beyaz Saray doktorunun sürekli orada olabilmeleri için orada yatak odaları varken, Trump'ın genelkurmay başkanının süitte kendi ofisi var.