Bodrum'daki kazada erkek arkadaşı hayatını kaybetmişti. Ünlü İngiliz sunucu o anları titreyerek anlattı

Bodrum'daki kazada erkek arkadaşı hayatını kaybetmişti. Ünlü İngiliz sunucu o anları titreyerek anlattı
İngiliz ünlü televizyon sunucusu Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı , Jake Robert Mclean-Yalıkavak Bodrum yolunda kaza yapmıştı. Feci olayda Yazmin Oukhellou erkek arkadaşı Mclean’ı kaybetmiş kendisin ise ağır bir şekilde yara almıştı. Türkiye'de tedavi olduktan ülkesine dönen İngiliz oyuncu, kazayla ilgili sessizliğini bozdu.

 

Feci kaza, 3 Temmuz tarihinde Yalıkavak-Bodrum yolunda meydana geldi. Bodrum Caddesi Değirmenaltı mevkisinde seyreden 34 EEY 035 plakalı otomobil, sürücüsü İngiliz uyruklu Jake Mclean''in kontrolünden çıkarak şarampole devrildi.  Devrilen otomobilin açık olan güneşlik kapağından kafası dışarı çıkan 33 yaşındaki İngiliz uyruklu Jake Mclean, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilde bulunan kız arkadaşı İngiltere''nin ünlü televizyon yıldızı 28 yaşındaki Yazmin Oukhellou ağır şekilde yaralandı. Türkiye''de tedavi olduktan sonra ülkesine dönen Yazmin Oukhellou, kazayla ilgili sessizliğini bozdu.

 

 

"BİLEREK K0LUMU KIRDIM"
28 yaşındaki oyuncu Oukhellou kazada kolundan ağır yaralanmıştı. Kazayla ilgili The Sun''a konuşan Oukhellou, "Kaza sonrası otomobilden çıkmak ve yardım çağırabilmek için acele ettim, Kolum sıkıştığı için arabadan çıkamadım. Bilerek kolumu kırdım ve sıkıştığım yerden çıkarak yardım çağırdım dedi.

Kolunu kırmaktan başka seçeneği olmadığını söyleyen İngiliz oyuncu, "Hareketsiz yatıp kanamadan ölebilirdim ya da bizi kurtarmaya çalışmak için kendi kolumu kırabilirdim, başka seçeneğim yoktu'' diyerek yaşadıklarını anlattı.

Kaza sonrası ölümü düşündüğünü söyleyen Yazmin Oukhellou, "Bir şekilde adrenalin ve panikle kolumu kırdım, arabadan indim ve sol elimle kolumu bir arada tutarak yardım için yola çıktım" dedi.

Yazmin, aşağı yuvarlandıkları şarampolden yukarı doğru çıkarken yardım için çığlık attığını ve Jake''in hala hayatta olduğuna kendini inandırdığını söyledi.

Köpeğini gezdiren bir kişi tarafından bulunduğunu ve yardım etmek için arabanın yanına gittiklerini anlatan Yazmin, Jake''in nabzını hissedemediğini söyledi.

Yazmin, yaşadığı üzüntü ve şokun kendisini terapiye muhtaç hale getirdiğini ve kazadan bu yana annesi Lisa''nın yanından ayrılmadığını söyledi.

Yazmin Oukhellou''nun İngiltere’de yayınlanan The Only Way Is Essex isimli dizide rol alıyor ve modellik yapıyor.

İlgili Haberler