Beşiktaş, Avrupa’da takım alacak

Beşiktaş, Avrupa’da takım alacak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında önemli açıklamalar yaptı

Başkanın satır başları şöyle:

* Transferde aceleci değiliz. Kaynaklarımızı doğru şekilde kullanıyoruz. Öncelikli hedefimiz bir santrafor almak. Tercihen bir ön libero da alabiliriz. Bu nedenle Mario Gomez’le birlikte başka isimlerle ilgileniyoruz. Mevcut kadromuzu koruyacağız.

* Takım içerisinde adaletli bir sistemimiz ve bir dengemiz var. Her oyuncu eşittir ve taviz vermeyiz.

*Seneye yurt dışında bir takım alacağız. Altyapıdan gelen çok kıymetli oyuncularımız var. Gökhan Keskin bu organizasyonun başına geçecek.

* Şenol hocamız çok titiz. Genel felsefesi gereği her detayla ilgileniyor. Takımımız onun kontrolünde.

* Beşiktaş oyuncularını satarak para kazanmaya çalışan bir kulüp değil. Biz bir an evvel Vodafone Arena’yı açarak şampiyon olmak istiyoruz.

* Quaresma çok iyi ve profesyonel bir oyuncu. O zamanki şartlarımız ve mali durumumuz gereği oyuncuyla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Şu andaki şartlarımız daha iyi olduğu için ve oyuncu da bizimle beraber olmak istediği için tekrar getirdik.

* Beşiktaş başkanı olmak benim hayatımda elde etmiş olduğum en büyük şeref ve en büyük görev. Verdiğimiz emekler ve çalışmalarımız sonrasında kulübümüzü ileriye taşıdık.

* Beşiktaş’ın mutsuzluğu üzerine siyaset yapılmaz. Ben seçim sandığından hiç kaçmadım, kaçmam. Konuşma yeri sandık olsun. Kimin aklında başkanlık varsa, aday olsun.