Doğal güzelliğin anahtarı yosun maskelerinde

Doğal güzelliğin anahtarı yosun maskelerinde
Deniz yosununun cildimize sağladığı faydalar saymakla bitmez.

Her şeyden evvel doğal bir şifadır. Deniz yosununun içeriğinde, A-B1-B2- B6 ve C vitaminleri yoğunluktadır ve ayrıca iyot, potasyum, demir, magnezyum, kalsiyum gibi tabii mineraller bulunur. Yosun maskelerini denizden gelen güzellik olarak tanımlayabiliriz.
Bu doğal şifanın cildimize sağladığı faydaları sıralarsak,
* Güneş sonrası kaybolan nemi tekrar geri kazandırır ve cildi serinletir
* Cildi canlandırır
* Cildin rengini açar
* Ciltteki kızarık ve tahrişleri giderir
* Deniz yosunu maskesi cilt yaşlanma sürecini yavaşlatır, yeni hücre oluşumunu destekler
* Cilt yağlanmasını dengeler ve sivilce akne oluşumunu önler.
Her cilt tipine uygun olan maske, özellikle güneşte bronzlaşan cildinize serinlik verir ve kaybolan nemi tekrar geri kazandırır. Yosun, okaliptus ve ada çayı içeriği ile cildi rahatlatır, sakinleştirir. Cilt canlı, ışıltılı renk alır. Kuru ve hassas ciltlere yosun maskesi Cilde yoğun nem kazandıran maske. Derin okyanuslardan elde edilen kırmızı ve kahverengi yosunlar ile güneşte kızaran ve hassaslaşan cilde nem kazandırarak, ciltte oluşan kızarıklığı alır. Vitamin C ve Hyaluronsaeure içeriği ile de cilt tazelenmiş, canlı bir görünümüne kavuşur. Yağlı cilt ve sivilcelere yosun maskesi
Bitki ekstreleri ve tabii mineral içeriği ile ısınarak cildi rahatlatır. Hafif ısınma özelliği olan yosun maskesi, cildin alt katmanlarını etkileyerek kan dolaşımını hızlandırır ve yağ üretimini dengeler. Olgun ciltlere Anti-Aging yosun maskesi
Havyar içerikli yosun maske. Cildi yapılandırır, yaşlanma sürecini yavaşlatır ve yeni hücre oluşumunu destekler. Cilt pürüzsüzleşir, tazelenir ve gençlik kazanır.

Her cilt tipine uygun olan yosun maskesi
Güneşten kuruyan, sertleşen ciltlere. Yosun ve papaya ekstreleri içeriği ile sert tabakayı yumuşatarak, cildin geçirgenliği arttırır.

Güneş lekelerini açan yosun maskesi
Yüksek oranda vitamin C ve böğürtlen içeriği ile güneşten oluşan, dengesizlikleri yatıştırır ve adım, adım güneş lekelerinin rengini açma özelliği olan yosun maskesidir.