Bu Bankalar Tüm Borçlarınızı Siliyor! Tek Şart 18 Yaşından Büyük Olmak! İşte O Şartlar

Bu Bankalar Tüm Borçlarınızı Siliyor! Tek Şart 18 Yaşından Büyük Olmak! İşte O Şartlar
Son gelen zamlar neticesinde ekonomik anlamda zor günler geçiren vatandaşlara, bankalardan güzel haberler gelmeye başladı. Özellikle QNB Finansbank, ING Bank ve Denizbank müşterileri bu habere oldukça sevinecek. Çünkü tüm borçları tek kalemde kapatılıyor.

İhtiyaç kredisi kullanan ve bununla beraber kredi ve kredi kartı borcu olanlar ve oldukça dar gelire sahip vatandaşlar, bankalardan son günlerde gelen haberlerle az da olsa nefes almaya çalışıyor. Bankalar yeni kampanyaları ile vatandaşların mevcut borç durumlarını bir kez daha ele alarak kredi borçlarını uygun vadelere yayarak kapatıyor ve geri ödeme koşulları yaratıyor.

Borç transfer kredisi altında yeni olanak sağlayan bankalar bu anlamda tüketicilerin sadece kendi bankalarından değil diğer bankalardaki kredi borçlarının da kapatılmasını sağlayabiliyor. Borç transfer kredisi veren güncel bankaların isimleri bu sebeple vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

 

Denizbank Borç Transfer Kredisi

Diğer bankalar için borç transfer kredisi veren Denizbank, yeni kampanyası ile diğer bankalardaki borçlarını kapatarak kredi sicilinizi düzene sokmanızda size yardımcı olmaktadır. Üstelik Denizbank borç transfer kredisinde uygun kredi faiz oranları ile 36 ay vade imkanı da bulunmakta. Bu kampanyadan yararlanabilmek adına emekli maaşınızı Denizbank’tan almanız yeterlidir.

QNB Finansbak Borç Kapatma Kredisi

Tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplamayı sağlayan QNB Finansbank, borç kapatma kredisi ile kredi sicilinizi de düzenliyor. Gecikmeli kredi borçlarınızda notunuzun bozulmasını da bu şekilde az da olsa engellemiş oluyorsunuz. Düzenli ödeme koşulları ile %1,39’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri QNB Finansbak’ta.

ING Borç Transferi Kredisi

ING Bank tarafından sunulan “Borç Transferi Kredisi” ile diğer bankalara olan borçlarını rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Bunun yanında ING Bank tarafından sunulan borç transfer kredisinde faiz oranı da %1,54 oranında sabit tutulmakta. 36 aya varan vade seçenekleri ile 100 bin liraya kadar yararlanabilirsiniz.