Bu hafta 6 film gösterimde

Bu hafta 6 film gösterimde
Sinema salonlarında bu hafta 6 film vizyona giriyor. Gösterime giren filmler: Sihirbazlar Akademisi, Bir Türk Masalı: Öksüz Kız, Tanah, Çıkış Yok, Hafir: Karanlık Mezar, Kehanet: Ayasofya. İyi seyirler...

Sihirbazlar Akademisi

Özel sihirli yeteneklere sahip Aura, bir gün sihirbazlar akademisine götürülür. Aura, burada kendisi gibi özel yetenek sahibi arkadaşlarıyla macera dolu zaman geçirir. Ancak bir gün okul ile ilgili karanlık bir sırrı keşfeder. Öğrendiklerinden sonra kendisini heyecanlı bir maceranın içinde bulan Aura, kendisini ve arkadaşlarını koruyarak gerçeği ortaya çıkarabilecek midir?

Yönetmen: Jorgen Klubien ile Cindy Robinson

Oyuncular: Ben Diskin, Laura Megan Stahl, Michael Jonston ile Jamieson Price

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

//////////////////////

Bir Türk Masalı: Öksüz Kız

Masallar, geçmişte üretenleri bilinen anlatımlar iken anonim haline gelmiş, ürünlerdir. Dünyada pek çok yerde anlatım bulan öksüz bir kız, kıskanç bir üvey anne, onun kötü kızı ve öksüz kızı kötü yaşamından kurtaran bir prensin anlatıldığı ünlü masalın dünyanın farklı kültürlerinde birçok eş metni bulunur. Öksüz Kız, ünlü Külkedisi''nin Türk kültürüne uygulanmış halidir.

Yönetmen: Ali Osman Emirosmanoğlu

Oyuncular: İbrahim Aliustaoğlu, Sinan Önal, Ebru Özel ile Şukuh Same

Dağıtım: Özen Film

//////////////////////

Tanah

Köyceğiz''de yaşanan gerçek bir hikâye. Yaşadığı ayrılıktan derinden etkilenen Ebru yaşadığı şehri terk edip üniversiteden arkadaşı Leyla''nın vasıtasıyla küçük bir sahil kasabasına yerleşir.

Yönetmen: Mert Can Kesim

Oyuncular: Ömersan Yemişçioğlu, Asi Güner, Almina Kahraman ile Halil İbrahim Sayar

Dağıtım: CJ ENM

//////////////////////

Çıkış Yok

Abby Trent, Citadel adlı istihbarata ağına bağlı gizli hapishanenin tesis yöneticisi yardımcısıdır. Adı açıklanmayan bir çölde yer altında bulunan tesis, sadece yüksek öneme sahip tutukluları meraklı gözlerin uzağında tutmak için inşa edilmiştir ve tutuklulardan istihbarat sağlamak için gerekli mahremiyeti sağlar. Abby Trent, "Amerikan toprağını yerli ve yabancı düşmanlardan koruma" idealine candan inanmaktadır.

Yönetmen: Sophia Banks

Oyuncular: Jason Clarke, Michelle Monaghan, Jai Courtney ile Lucy Barrett

Dağıtım: TME Films

//////////////////////

Hafir: Karanlık Mezar

Çalıştığı maden firması Nadir''i, toprak numunesi almak üzere, Zonguldak''a gönderir. İki çocuğuyla bölgeye gelen Nadir, burada kısa bir süreliğine bir köy evine yerleştirilir. Nadir ve çocukları kaldıkları bu köy evinde garip olaylar yaşamaya başlarlar. Bu durum ilk günlerde normal gelse de zaman ilerledikçe aile için içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Yaşadıkları korkunç olaylar ailenin bağlarını iyice güçlendirecektir.

Yönetmen: Kemal Danacı ile Sedat Ergen

Oyuncular: Erol Sertel, Duhan Çetin, Sedat Ergen ile Mehmet Ali Danacı

Dağıtım: Özen Film

//////////////////////

Kehanet: Ayasofya

Paranormal olayları inceleyen, Fatih ve Muhammed adlı iki gencin evlerine bir gece yarısı eş zamanlı olarak kim tarafından gönderildiği bilinmeyen gizemli bir kutu bırakılır. İpuçlarını takip eden Fatih ve Muhammed''in yolu eski bir sahaf dükkânında kesişir. Sahafın elinde bulunan kadim kitaba göre Fatih ve Muhammed dünyadaki kötülüğü durdurmak için seçilmiş kişilerdir. Görevleri ise üç büyük dinde de anlatılan Ahit Sandığı''nı bulmaktır.

Yönetmen: Fatih Hasanoğlu

Oyuncular: Fatih Hasanoğlu, Muhammed Bahçecik, Halil Kumova ile Mustafa Ak

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

//////////////////////