Bu kadarına pes. Sahte korona ilacı sattılar

Bu kadarına pes. Sahte korona ilacı sattılar
Kütahya’nın Simav ilçesinde, korona virüse iyi geldiğini söyleyerek plastik şişelere ‘Co-19’ adıyla sahte ilaç hazırladığı iddia edilen E.K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kütahya’da korona virüsü tedavi ettiği iddiasıyla sahte ilaç üretildiği ihbarı üzerine harekete geçti. 

DHA’da yer alan habere göre, Tıp fakültesinden terk olduğu belirlenen şüpheli E.K. ve iş yerini takibe alan ekipler, savcılık talimatıyla baskın yaptı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 59 şişe ilaç ele geçirilirken, şişelerin üzerinde ise ‘4 yemek kaşığı ilacı 1 bardak suya koy, günde 3 defa iç’ yazılı notlar yapıştırıldığı tespit edildi

4-694.jpg

FARKLI HASTALIKLARDAN 59 ŞİŞE İLAÇ

Polis, tıp fakültesinden mezun olmadan ayrıldığı belirlenen şüpheli E.K. ve iş yerini takibe aldıktan sonra savcılık talimatıyla baskın yaptı. İş yerinde yapılan aramada ‘Karın ağrısı, mide bulantısı, ödem, böbrek ve safra kesesinde bulunan taşlar, üşütme, öksürük, yüksek ateş’ yazılı çeşitli hastalıklar için tedavi ibareleri olan 59 şişe ilaç ele geçirdi. ‘Co-19’ yazılı şişelerde ise ‘4 yemek kaşığı ilacı 1 bardak suya koy, günde 3 defa iç’ yazılı notlar yapıştırıldığı görüldü. Gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli E.K., ifadesi için Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

011020201129587921402.jpg