“Bu ülkede ne oluyorsa garibana oluyor”

“Bu ülkede ne oluyorsa garibana oluyor”
Eskişehir’de Şubat ayında simit satıcısı Ali Kaklıkkaya’ya otomobiliyle çarparak ölümüne sebep olan Sabri Türe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaklıkkaya’nın oğlu ise bu duruma, “bu ülkede ne oluyorsa garibana oluyor" diyerek tepki gösterdi.

Şubat ayında Eskişehir’de 22 yaşındaki Sabri Türe idaresindeki otomobil, Şarhöyük Mahallesi Yücel Sokağı'nda Ali Kaklıkkaya'nın kullandığı bisiklete çarpmış, yaralanan Kaklıkkaya, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan otomobil sürücü Sabri Türe, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kazada hayatını kaybeden Ali Kaklıkkaya’nın oğlu Emre Kaklıkkaya, babasına çarparak hayatını kaybetmesine sebep olan Sabri Türe’nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

YALAN İFADELERLE SERBEST KALDI

“Babama vuran şahıs Sabri Türe, yalan ifadeler vererek serbest kaldı ben ve kardeşlerim somut deliller vermemize rağmen yeteri kadar ciddiye alınmadı ve yine adalet kötünün yanında oldu.” diyen Emre Kaklıkkaya, “En çokta neye üzülüyorum, bu ülkede her ne oluyorsa hep garibanlara oluyor garip babam kazadan hemen sonra acil serviste hayatını kaybetti. Babama vuran zanlı ise bugün serbest bırakıldı.” diyerek tepkisi ifade etti.

BABAM HER GÜN SABAH, SİMİT SATMAYA GİDERDİ

Babasının her gün sabah simit satmaya gittiğini belirten Emre Kaklıkkaya, “22 yaşında bir çocuk babama sokakta giderken arkadan arabasıyla çarptı ve bugün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Allah rızası için sesimizi duyurun” dedi.

1-096.png2-085.png3-052.png