Bugün 30 Ağustos Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı?

Bugün 30 Ağustos Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı?
Merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezona başlıyor. Programı yakından takip edenler Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ağustos Pazartesi bugün var mı sorusuna yanıt arıyor. İşte, Müge Anlı’nın başlama tarihi…

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonda yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Yaz sezonunda bir süreliğine ekranlardan ayrı kalan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonda yine ilginç konu ve konuklarıyla gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

Ülke gündemini birebir etkileyen nadir programlar arasında gösterilen ve ATV’nin gündüz kuşağında herkes tarafından izlenerek reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon yayın tarihi Belli oldu.

Bugün 30 Ağustos Müge Anlı ile Tatlı Sert Var Mı?

ATV’nin gündüz kuşağının iddialı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonda bugün 30 Ağustos 2021 Pazartesi gününde saat 10.00’da izleyenleri ile yeniden buluşuyor. Müge Anlı bu özel anı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden "Kavuşmamıza çok az kaldı… Allah''ın izniyle 10 gün sonra beraberiz" ifadelerini kullanarak paylaşmıştı.

İlgili Haberler