Bugün görevden alınanlar ve atananlar. Her ölümlü görevden alınmayı tadacak

Bugün görevden alınanlar ve atananlar. Her ölümlü görevden alınmayı tadacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı yeni atama kararları yayımlandı. Doların 17 lirayı aşmasının ardından yeni kararlardan görevden almaların olması bekleniyor.

Pazartesiye kadar rahatsınız bizden bir çay için

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanı’nın ardından bakan yardımcılarını da görevden almasının ardından, yeni görevden almalar da bekleniyor.

Yeniçağ’ın günlerce yayınlanan haberlerinin asılsız olmadığı da bu görevden almalarla ortaya çıktı.

Tek adam iktidarın her bürokrat, bakan, memur bir gün görevden alınmayı tadacaktır.

DİKKAT ÇEKEN ATAMA

Doğalgaza peş peşe gelen zamlar için "Zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir" diyerek milletin aklıyla dalga geçen 25. ve 26. dönem AKP Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyeliği''ne atadı.

Öte yandan diğer kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları da Resmi Gazete''de yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararlara göre, Danıştay üyeliğine Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu 1. Hukuk Müşaviri Esma Aksoy seçildi.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkanvekilliğine Prof. Dr. Vedat Işıkhan görevlendirildi, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Recep Şentürk ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyeliğine Fazlı Kılıç getirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Zeliha Sağlam görevden alınarak yerine Musa Şahin atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Cem Uraldı, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hakan Ay, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne Mehmet Demircioğlu getirildi.

İlgili Haberler