Burak Elmas'tan Gedson ve Kurzawa açıklaması

Burak Elmas'tan Gedson ve Kurzawa açıklaması
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, gündemde yer alan Layvin Kurzawa ve Gedson Fernandes'in son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarı heyecanla bekliyordu

Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu''nda PSV ile karşılaşacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Karşılaşmaya kadar iki ismi UEFA listesine yazdırma hakkı olan Aslan, sol bek ve Gedson Fernandes transferlerini noktalamayı hedefliyor.

Galatasaray Başkan Burak Elmas, Habertürk TV''ye verdiği demeçte, Layvin Kurzawa ve Gedson Fernandes''in son durumu hakkında konuştu.

"KURZAWA İSTEDİĞİMİZ BİR OYUNCU"

Birçok oyuncuyla anlaşma aşamasına geldiklerini belirten Başkan Elmas, "Layvin Kurzawa istediğimiz bir oyuncu. Bonservisiyle almak istiyoruz. Paris Saint-Germain ile temas halindeyiz." ifadelerini kullandı.

"GEDSON ARAMIZA KATILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Geçtiğimiz sezon Benfica''dan kiralanan Gedson Fernandes''in transferindeki gecikmeyi Portekiz kulübündeki değişime bağlayan Başkan Elmas, "Tam oyuncuyla anlaşmıştık ancak Benfica kulübünde adeta devrim oldu. Kısa sürede Gedson Fernandes''in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor" dedi.

 

İlgili Haberler