Burak Ersemiz ve kameraman Bülent Kördemirci oradaydı. Ermenistan’ın sivilleri öldürdüğünü onlar görüntüledi

Burak Ersemiz ve kameraman Bülent Kördemirci oradaydı. Ermenistan’ın sivilleri öldürdüğünü onlar görüntüledi
Ermenistan ordusunun Azerbaycan’da sivilleri hedef alan saldırılarını dünyaya aktaran gazeteciler adeta ölümle burun buruna görev yapıyorlar. TV 100 muhabiri Burak Ersemiz ve Bülent Kördemirci, Gence’de 24 sivilin hayatını kaybettiği hain saldırı sırasında olanları aktarmak için insan üstü çaba sarf ettiler.

Azerbaycan ordusunun Karabağ’a ilerleyişi devam ederken Ermeniler ise sivilleri hedef alıyor. Son olarak Ermenistan ordusunun Azerbaycan’ın Gence kentine düzenlediği saldırılarda 24 sivil hayatını kaybederken 121 kişi ise yaralanmıştı.

Ermenilerin sivilleri hedef aldığı saldırıların dünyaya duyulması için ise en büyük görev gazetecilere düştü. TV 100 muhabiri Burak Ersemiz, kameraman Bülent Kördemirci ile birlikte Ermenilerin hain saldırılarını an be an izleyicilere aktardı. Ersemiz ve Kördemirci saldırı görüntülerini ekranlara taşırken adeta ölümden döndü. İki gazeteci Ermenilerin Gence kentini bombaladığı anları aktarırken adeta ölümden döndü.

52 yaşında olan gazeteci Burak Ersemiz, kameraman Bülent Kördemirci ile birlikte cepheden cepheye koşuyorlar.

Burar Ersemiz ve Bülent Kördemirci, son olarak ise Azerbaycan’ın 30 yıllık işgalden kurtardığı Cebrail kentine girmişti. İki gazeteci, tehlikeli yollardan ve patlayan bombaların arasından geçip şehre ulaşmıştı.