Burak Yılmaz, hangi takımdan teklif aldığını açıkladı

Burak Yılmaz, hangi takımdan teklif aldığını açıkladı
Lille ile olan sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş veya Galatasaray'a gidebileceği ileri sürülen Burak Yılmaz, açıklamalarda bulundu

Fransa''nın Lille takımı ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından henüz boşta olan Burak Yılmaz''ın adı sık sık Beşiktaş ve Galatasaray''la gündeme geliyor. 

Burak Yılmaz, TV100''de Candaş Tolga Işık''ın sorularını yanıtlarken, hem transferiyle, hem de geçmişte yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz''ın sözleri şöyle:

- Haberlere bakıyorum. Bir gün Beşiktaş''ı, bir gün Galatasaray''ı arıyormuşum. Benim Beşiktaş''la ya da Galatasaray''la görüşmem olmadı. Zaten Türkiye''den hiçbir takımla görüşmedim.

- Avrupa''dan teklifler alıyorum. Acun ağabeyle (Ilıcalı) bir görüşmem oldu. (Hull City için). Bana bir santrfor alacağını söyledi. Ancak orası senede 60 maç oynanan çok sert bir lig. Ben bunu kaldıramayacağımı söyledim. 

- Keşke ülkemizi Dünya Kupası’na götürüp bıraksaydım ama en azından bıraktırılmadım, itibarsızlaştırılmadım. Yaşım geçtikçe eleştirilmek bana daha fazla koymaya başladı. Bu kadar şey kazanmışım, kendimi yere atmayı ve ofsaytı mı konuşacağız? Bunu Arda ve Emre abiden de görebilirsiniz. Yaş aldıkça daha agresif açıklamalar olabiliyor.

- Biz yaptığımız yardımı, aldığımız parayı, arkadaşlığı dostluğu hiçbir zaman konuşmadık. Bu bizim fıtratımızda yok. Primle alakalı çok net söylemiyorum. Ben prim almadım. O zamanki primle alakalı. Çok çirkin bir olay zaten. Bir günden bir gününe bunun lafını yapmadım. Futbolu bırakınca bunu harfi harfine anlatacağım.

- (Sürekli kendisini yere atması ve ofsayta düşmesiyle ilgili) Bunun sorulmasını biraz haksızlık, vicdansızlık olarak düşünüyorum. Ofsayta girdiğim, kendimi yere attığım dönemler var. Bunları gördüm, değiştirdim.

İlgili Haberler