Burcu Biricik ile ilgili flaş iddia

Burcu Biricik ile ilgili flaş iddia
Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Boncuk karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Burcu Biricik’in isminin yeni bir yapımın başrolü için geçtiği iddia edildi. Ekranların başarılı yapımlarından Kırmızı Odası’nda Boncuk karakteri ile boy gösteren ve yaptığı rol ile yine beğenileri üzerine toplayan ünlü oyuncu Burcu Biricik ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Bisen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Camdaki Kız isimli hazırlıkları süren bir dizinin kadın başrolü için Burcu Biricik’in adı geçiyor.

Dizinin çok iddialı bir proje olmasının nedeni ise  OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin hikayesinin alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki başka bir gerçek olaydan alıntılanacak olması.

Burcu Biricik’in Kırmızı Oda’daki Boncuk olarak çok sevilmesinin ardından hemen bu yeni projeden teklif aldığı kulislerde dilendiriliyor. Henüz bir anlaşma yapılmadı ama izleyiciyi yine çok sarsacak gerçek bir hayat öyküsünün kahramanı olan Nalan’ı oynaması için Burcu Biricik’in rolü kabul edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu. 

İlgili Haberler