Bursa Yıldırım'da icradan satılık arsa hissesi

Bursa Yıldırım'da icradan satılık arsa hissesi
T.C. Bursa 9.icra dairesi tarafından Bursa Yıldırım Sinandede'de 155 m² arsa üzerindeki iki katlı binanın 1/2 hissesi icradan satılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Bursa İli, Yıldırım İlçesi, Sinandede Mahallesi, 4318 ada, 12 parsel sayılı ve 155,84 m2. miktarlı “İki Katlı Avlulu Ev” vasıflı taşınmazın ½ hissesinin Borçluadına kayıtlı olduğu ve borçlu hissesi üzerine İcrai Haciz Şerhi’ işlenmiştir.
Not : Taşınmaz bilgilerinin Şerh/Beyan/İrtifak bölümünde; Bu parsel, aynı ada, 1 no’lu parsele ölçü krokisinde görüldüğü gibi tecavüzlüdür, denilmektedir.
İMAR DURUMU : Bursa İli, Yıldırım İlçesi, Sinandede Mahallesi, 4318 ada, 12 parselde kayıtlı taşınmaz da içinde bulunduğu bölge Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ilan edilmiş olup, bölgedeki imar planı ile uygulaması ve yapı ruhsatı işlemleri, Yıldırım Belediye Meclisi’nin 01.02.2017 tarih ve 54 sayılı kararı ile durdurulmuştur,
MAHALLİ DURUMU:½ hissesi borçluadına kayıtlı olan söz konusu taşınmaz, Bursa İli, Yıldırım İlçesi sınırları dahilinde bulunan Sinandede Mahallesi, 12. Okul Sokak, no: 19 adresindeki 155,84 m2. miktarlı arsa ile bu arsanın bir kısmı üzerine 2 katlı ve yığma niteliğinde yapılanmış olan 1 adet binadan ibarettir. Parselin bina haricinde kalan kısımları, binanın güney ve batı cephelerinde avlu ve bahçe olarak bırakılmıştır. Beher katında müstakil giriş kapılı ve mesken nitelikli 1’ er adet dairesi bulunan binanın zemin ve 1. katlarının ayrı olan ana giriş kapıları 1’ er kanatlı demir profil yapılı, dış cephe duvar yüzeyleri kısmen bakımsız ve yıpranmış sıvalı ve boyalı, eğik ahşap çatılı ve üzeri kiremitler ile örtülüdür. Yerinde yapılan ölçümlerine göre, binanın inşaat taban alanı 81,00 m2. olup, toplam inşaat alanı ise; 2 kat*81,00 = 162,00 m2. dir. Binanın katlar itibarı ile görülen halihazır durumları ile diğer teknik ve fiziki özellikleri ise aşağıdaki gibidir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.