Herkes yola savruldu. Araba bir göründü bir kayboldu. Mucize kurtuluş böyle görüntülendi

Herkes yola savruldu. Araba bir göründü bir kayboldu. Mucize kurtuluş böyle görüntülendi
Bursa'da 30 yaşındaki Mahmut A.'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, sokakta yürüyenlere çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Araba bir göründü bir kayboldu. Mucize kurtuluş böyle görüntülendi

Kaza, dün Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi''nde meydana geldi. Mahmut A.''nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği 16 NPB 15 plakalı otomobil, sokakta yürüyenlere çarptı. Kazada Gülsüm A., Ahmet A. ve Mevlide S. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından gözaltına alınan Mahmut A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin yayalara çaptığı ve yaralıların başına kalabalığın toplandığı yer aldı.

“İNSANLAR YOLA SAVRULDU”

Bursa''nın Gürsu ilçesinde Mahmut A.''nın kullandığı otomobilin yayalara çarptığı kaza ile ilgili konuşan esnaf Cebrail Beyaztaş "Dayımla oturuyorduk. Bir anda büyük gürültü duyduk. Dışarıya çıktığımızda insanların yola savrulduğunu gördük. Hemen müdahale ettik. Otomobilin çarptığı bir kişinin ayağı kırılmış. O sırada ambulans geldi, yaralıları alıp götürdü. Karşıdan çok süratli geliyordu" dedi.

“YANLIŞLIKLA FREN YERİNE GAZA BASTIĞINI SÖYLEDİ”

Kaza anında büyük bir ses duyduklarını dile getiren esnaf Burhan Yıldırım ise "Araçların birbirine çarptığını sandık. Dışarı çıktık, yerde yatan insanlar vardı. Kamera görüntülerini incelediğimizde, çok süratli olduğunu görebiliyoruz. Yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Yan dükkana da dalabilirdi. Vatandaşlara çarptı. Yol kenarındaki bir motosiklete çarptı. Çarpan arkadaş Suriye uyrukluydu. Fren yerine yanlışlıkla gaza bastığını söyledi. Daha felaket bir kaza olabilirdi. Allah, çarpan arkadaşları korudu" diye konuştu.

(Kaynak: DHA)

İlgili Haberler