Rehin alındılar, ağızlarına silah sokuldu kadın elbisesi giydirildi

Rehin alındılar, ağızlarına silah sokuldu kadın elbisesi giydirildi
Bursa'da kız meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 3 kişilik grup, 2 kişiyi kaçırıp evde rehin aldı. Y.Ç. gençlerin ağzına silah soktu, mermi yutturdu, kadın elbisesi giydirdi. İhbar üzerine polis, Y.Ç. ve 2 arkadaşını gözaltına aldı.

İşkence anları kamerada

İHA ve DHA''nın haberlerine göre olay, dün akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi''nde meydana geldi. Y.Ç. ve yanındaki 2 arkadaşı aralarındaki kız arkadaş meselesi yüzünden husumet bulunan E.M.''yi ve bir başka genci zorla eve götürdü. 

Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Y.Ç. ve arkadaşları, E.M.''nin ve diğer gencin ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını bantladı. Y.Ç. ve arkadaşları yere yatırdıkları E.M.''yi ve diğer genci önce tekme ve yumruklarla dövdü. Daha sonra Y.Ç. belinden çıkardığı tabancayı E.M.''nin ve diğer gencin ağzına sokup tehdit etti. 

Tehdit sonrası Y.Ç. tabancanın şarjöründen çıkardığı mermiyi E.M.’ye yutturdu. Yaşananların ardından şüpheliler, kıyafetlerini çıkardıkları E.M.''ye kadın elbisesi giydirdi. Şüpheliler E.M.''ye ve diğer gence sabaha kadar yapılan işkence anlarını da cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti.

E.M.''nin arkadaşlarının ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Y.Ç.''nin adresini tespit eden ekipler, bu sabah saatlerinde eve baskın yaptı. E.M. kurtarılırken, Y.Ç. ve diğer iki şüpheli polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

İlgili Haberler