TIR, araçları biçti ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda ölü ve yaralı var

TIR, araçları biçti ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda ölü ve yaralı var
Bursa-Ankara kara yolunun Kestel ilçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 21 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Barakfakih mevkisinde freni arızalanan tır, yolun karşı şeridine geçerek çok sayıda araca çarptı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Bursa'da TIR, araçları biçti ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda ölü ve yaralı var

DHA''nın haberine göre, Bursa''da yaşanan kaza, akşam saatlerinde Kestel ilçesi Barakfakih mevkiinde meydana geldi. Freni boşalan TIR, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle önündeki araçları çarpıp, altına alarak sürükledi. Kazada 15-20 sayıda araç TIR''ın çarpmasıyla demir yığına dönerken, ortaya çıkan görüntü savaş alanını andırdı. TIR ise araçlara çarpmasının ardından güçlükle durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 21 yaralı ve 9 ağır yaralı hastanelere sevk edildi. Kazada ayrıca, 3 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde TIR’ın hızla önündeki araçları teker teker ezerek ilerlediği görüldü.

VALİ YAKUP CANBOLAT AÇIKLAMA YAPTI

Bursa Valisi Yakup Canbolat, yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere gören freni boşalan tırın 15-20 aracı ezdiğini belirterek

"9 ağır yaralımız var, diğerleri orta ve hafif. Şu anda yaralıların hepsine ulaşıldı ve hastanelere kaldırılıyor." dedi.

İlgili Haberler