Bursaspor teknik direktörü Er'den Kubilay ve Burak hakkında açıklama

Bursaspor teknik direktörü Er'den Kubilay ve Burak hakkında açıklama
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Kubilay Kanatsızkuş ve Burak Kapacak hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin ise, ayrılacaklarsa takıma ciddi bir katkı koyarak gitmek zorunda olduklarını ve oyuncuların kafalarının karışık olduğunu söyledi.

DHA

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, TFF 1’inci Lig’de bu haftasonu başlayacak olan yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Kubilay Kanatsızkuş’un kafasının karışık olduğunu söyleyen Er, “Yönetime ilk geldiğim gün, mevcut oyuncuların tümünün kalmasını istiyordum. Tabii ki burada, bu organizasyon dışında kalmak isteyen olursa kimseyi zorla tutamayız. Gidecek kim olursa olsun Bursaspor’a bir şeyler kazandırmalı. Gidecekse bir oyuncu Bursaspor’a maddi anlamda katkı sağlayabilmeli. Kubilay ayrılacaksa, Bursaspor’un ciddi bir gelir elde etmesi gerekiyor. O ortam oluşursa Kubilay bizimle olmayacak, ama oluşmazsa da sürece bakacağız ne gerektiriyor ama şu an ki ruh halinin çok sağlıklı olmadığını söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. 

mustafa-er-kubilay-ve-burakin-kafasi-karisik-6859-dhaphoto1.jpg

"BURAK KATKI KOYARAK GİTMEK ZORUNDA"

Bursaspor’un mali yapıdaki tablosunun ortada olduğunu kaydeden Er, “Oyuncularıma söyledim bu sene acı çekeceğiz, pembe bir tablo yok ortada. Ama bunu içimizde yaşayacağız belli etmeyeceğiz, Bursasporluluk onu gerektirir. Bu savaşın içerisinde olacak bu yapıyı bilerek burayı isteyerek burayı sahiplenecek oyuncular olacaktır katacağımız oyuncular. Mali yapıyı da zorlamaması gerekiyor tahta açılırsa. Burak Kapacak ile alakalı çok açık ve net bir teklif kulübe gelmedi. Menajer aracılığıyla teklifler geliyor herhalde, Burak’ın da kafası karışık. Bazı paralar konuşuluyor, O’nun da konsantrasyon anlamında git gelleri oluyor. Bu hafta O’nu da gözlemleyeceğiz. Burak da gidecekse ciddi bir katkı koyarak gitmek zorunda. Katkı koymayacaksa gitmesin, 1 yıl daha oynasın bu takıma katkı sunsun öyle gitsin, biz takip ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Transferlerin hepsini arka plana attıklarını belirten Er, mevcut durumu yükseltmek için çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti. Mustafa Er, şehrin armaya dönmesini istediklerini ve en büyük amaç ve isteklerinin bu olduğunu ifade etti.