Camdaki Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Camdaki Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?
Camdaki Kız yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor sorusu hayranlar tarafından merak edildi. Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi yeni bölüm saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in oynadığı Camdaki Kız dizisi 2. yeni sezonu ile Kanal D ekranlarında başladı. Nalan ile Sedat’ın masalları andıran düğünü ile ekranlara veda ederek kısa bir ara veren Camdaki Kız dizisi yeni sezonunda yeni bölümleri, güçlü hikayesi ve benzersiz ekibiyle hayranlarıyla buluşuyor.

Camdaki Kız hangi günler yayınlanıyor?

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisi 22. yeni bölümü ile 2 Kasım 2021 Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında başlıyor.

Camdaki Kız hangi günler oynuyor?

Camdaki Kız dizisi yeni sezonunda Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Yeni sezonda Camdaki Kız dizisi 22. bölümü ile 2 Kasım Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Camdaki Kız 22. bölüm özeti

Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit olur.

Hayri’yle Melisa’nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan’ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder. Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo’ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa’nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.

Feride’nin Adil hakkındaki şüpheleri artınca, Nalan’dan Adil’i takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini ister. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit olur.