Camdaki Kız Nalan'ın Şoför Hayri'si Ortaya Çıkıyor! Çukur'un Yakışıklısı Azer Belirdi! İşte O Oyuncu

Camdaki Kız Nalan'ın Şoför Hayri'si Ortaya Çıkıyor! Çukur'un Yakışıklısı Azer Belirdi! İşte O Oyuncu
Camdaki Kız dizisi yeni sezona doludizgin hazırlanırken şoför Hayri karakteri için de geri sayım başladı. Sezon finalinde Nalan’ın koluna dokunduğu garsonun yeni Hayri olması beklenirken Çukur dizisinin yakışıklı oyuncu karakteri Azer’e bir teklif daha götürüldüğü iddia edildi.

Camdaki Kız Nalan'ın Şoför Hayri'si Ortaya Çıkıyor! Çukur'un Yakışıklısı Azer Belirdi! İşte O Oyuncu

Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile fırtınalar estiren Camdaki Kız dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenmekte. Sadece ilk sezon oyuncularının değil ayrıca yeni sezon oyuncuları içinde hummalı bir çalışma gerçekleştirilirken Hayri karakteri de bir anda önde görünmekte.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisi ilk sezonunda adeta fırtınalar estirerek hem izleyenleri ekran başına kilitledi hem de reyting rekorlarını alt üst etti. Dizinin sezon finalinde yaşananlar ise izleyenlerin hafızasına kazındı

 

 

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in aşık olacağı ve O’na kuma olarak gideceği şoför Hayri karakteri için birçok isim geçerken bunlar arasında en sivrilen isimlerden birisi de Çukur dizisinin yakışıklı oyuncusu Cihangir Ceyhan oldu. Daha öncesinde sosyal medyada bu karakter için Erkan Kolçak Köstendil ismi geçerken kısa zamanda bunun sadece bir yem olduğunun da farkına varılması geç olmadı.

Sadece Çukur dizisi ile değil son olarak yine Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde Ömer karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan’ın Hayri karakteri için biçilmiş bir kaftan olunduğundan söz edilmesi gerçekleri bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından senaryoya aktarılan Camdaki Kız dizisinin 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ederken Nalan karakteri hem şoför Hayri’ye aşık olacak hem de O’nun Türkan adında bir kadınla evli olduğunu bile bile sevdiğine kuma gidecek.
 

İlgili Haberler