İmam camiye gelen elektrik faturasını böyle paylaştı: Bundan sonra kimse "Camiden elektrik alamıyorum" demesin

İmam camiye gelen elektrik faturasını böyle paylaştı: Bundan sonra kimse "Camiden elektrik alamıyorum" demesin
25 yıllık imam Ömer Karadağ, görevli olduğu caminin elektrik faturasını, "Bundan ilan ediyorum, bundan sonra hiç kimse bana ‘Sizin camiden elektrik alamıyorum’ demesin." ifadeleri ile paylaşarak tepki gösterdi.

Daha önce Diyanet''in uygulamaları hakkında, “FETÖ’nün zirve yaptığı, el altından örgütlendiği yer Diyanet İşleri Başkanlığı’dır. Biat etmeyenlerin kafalarını eziyorlar” açıklamalarıyla dikkat çeken 25 yıllık imam Ömer Karadağ, bu sefer de görevli olduğu caminin elektrik faturasını paylaştığı mesajında dikkat çeken ifadeler kullandı.

İstanbul''un Esenyurt ilçesinde bulunan Seyit İbrahim Bilal Camisi’nde görev yapan Karadağ, camiye gelen toplam 16 bin 383 liralık elektrik faturasını paylaşarak tepki gösterdi. Karadağ paylaşımına, “Bundan sonra hiç kimse bana ‘Sizin camiden elektrik alamıyorum’ demesin” ifadelerini kullandı.

Ömer Karadağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Eyvak, Bizim camiyi de elektrik çarptı. Biri 12 bin 5 lira, diğeri 4 bin 378 lira olmak üzere Toplam 16 bin 383 lira lira elektrik faturası gelmiştir. Yanlışlık olmasın diye rakamı yazıyla da yazdım. Bundan İlan Ediyorum, Bundan sonra hiç kimse bana ‘Sizin camiden elektrik alamıyorum’ demesin. Bugüne kadar camiye gelen herkese elektrik vermeye çalıştık, aha da sonuç 16 bin liraya mal oldu. Sonra hocam demedin demeyin.”

İlgili Haberler