Canon akıllı telefon üretecek

Canon akıllı telefon üretecek
Çinli kamera üreticisi Canon akıllı telefon pazarına gireceğini açıkladı. İşbirliği yapacağı firmaları seçen Canon'un ilk modelini bu yıl içerisinde çıkaracağı belirtildi.

Akıllı telefon pazarı her geçen gün bünyesine kattığı yeni markalarla gelişmeye ve özelliklerini artırmaya devam ediyor.

Arık sosyal medya kullanımının artması ile birlikte kamera özellikleri telefonda büyük önem arzetmeye başladı. Bu sebeple de Leica, Zeiss ve Hasselblad gibi kamera üreticileri akıllı telefon firmalarıyla birlikte yeni telefon kameralarını tanıtmaya başladı. Şimdi ise bu pazara Japonya merkezli bir şirket olan Canon’da dahil olacağını duyurdu.

Wcctfech’in haberine göre, Canon bu yıl içerisinde bir akıllı telefon markası ile iş birliği yapacak. Bu iş birliği kapsamında Canon, ilk modelini de yine bu yıl içerisinde çıkartacak. Canon’un birlikte çalışacağı firmalar arasında Xiaomi, Vivo, Oppo ve OnePlus olmayacak.

Çünkü bu firmalar Leica, Zeiss ve Hasselblad ile ortaklık kurdu. Tahminlere göre son zamanlarda kullanıcılar arasında popüler olan İngiltere merkezli Nothing markası Canon ile iş birliği kurabilir.

8323143537-5de79d2ef4-b.jpg